ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (6/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (6/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τρίτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ (21:45): Η Σαουθάμπτον συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών, με φόντο την επιστροφή στην Premier League, κερδίζοντας και τη Ρόδεραμ (2-0). Καλύτερη ήταν και «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο με Μπέντναρεκ (4’) και Άρμστρονγκ (38’). Ήταν η 3η διαδοχική νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος και συνολικά είναι αήττητη για 23 αγώνες (16-7-0), με τελευταία ήττα το 2-1 από τη Μίντλεσμπρο στις 23 Σεπτεμβρίου! Στον πρώτο αγώνα, πάντως, είχε τις ευκαιρίες να «καθαρίσει», όμως, δεν ήταν αποτελεσματική. Για την ακρίβεια, στο τέλος στάθηκε και τυχερή, μιας και ισοφάρισε στο 89’ με τον Άρμστρονγκ. Δίνονται εκτός και για το Σαουθάμπτον – Γουότφορντ οι Αρίμπο (μέσος), Στιούαρτ (επιθετικός) και Σουλεμάνα (εξτρέμ), με τον τελευταίο να αναμένεται ξανά πίσω στην δράση περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ (21:45): Η Γουότφορντ είναι στη μέση της βαθμολογίας, αλλά η διαφορά από τα πλέι οφ δεν είναι απαγορευτική. Με 2-3 συνεχόμενες νίκες, μπορεί να πλησιάσει, το θέμα είναι αν θα μπορέσει να διατηρήσει ψηλά την απόδοσή της, να είναι σταθερή. Για την ώρα, ζορίζεται. Έχασε 1-0 εντός έδρας από την Κάρντιφ με το γκολ του Μπόουλερ, αν και ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της. Προηγουμένως, μαζί με το 1-1 του Κυπέλλου Αγγλίας, είχε «τρέξει» ένα αήττητο σερί επτά αγώνων με 2-5-0, ενώ στο επόμενο παιχνίδι αντιμετωπίζει την ασταμάτητη και πρωτοπόρο Λέστερ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπολογίζεται ο Καγέμπε (μέσος), ο οποίος έχει πρόβλημα τραυματισμού. Διαθέσιμοι είναι τόσο ο Ράγιοβιτς, όσο και ο Ντένις.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (21:45): Τα δύο γκολ του Τέλα, στο 33’ και στο 52’, από ασίστ του Γκριμάλντο και του Βιρτζ, αντίστοιχα, χάρισαν στη Λεβερκούζεν τη νίκη επί της Ντάρμσταντ με 2-0. Καλύτερη ήταν και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά το 0-0 με την Γκλάντμπαχ, το πρώτο φετινό ματς που δεν σκοράρει. Στο πρωτάθλημα, παραμένει πρώτη και αήττητη (16-4-0) και στο +2 από την Μπάγερν Μονάχου, την οποία φιλοξενεί το προσεχές Σάββατο (10/2, 19:30). Πριν από αυτό, όμως, προέχει το Κύπελλο Γερμανίας. Και ο νικητής από αυτό το ζευγάρι, θα γίνει αυτομάτως το ακλόνητο φαβορί για το τρόπαιο! Για την ιστορία, στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε κατά σειρά την Οτένσεν (8-0), τη Σαντχάουζεν (5-2) και την Πάντερμπορν (3-1). Είναι καλύτερα, αλλά δεν αναμένεται να παίξει στο Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη ο Παλάσιος (μέσος). Αντίθετα, έτοιμοι είναι ο Ταπσόμπα και ο Αντλί. Βασικός τερματοφύλακας θα παίξει ο Ματέι Κοβάρ, όπως έχει συμβεί στα περισσότερα φετινά ματς που έχει δώσει ο σύλλογος σε Κύπελλο Γερμανίας και Europa League.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (21:45): Δεύτερη διαδοχική επιβλητική νίκη σημείωσε η Στουτγκάρδη που πήρε και το (εκτός έδρας) ντέρμπι με την Φράιμπουργκ με 3-1. Προφανώς και την ευνόησε η αποβολή του Ρολ στο 18’, όμως, μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0! Ο Ούνταβ στο 3’ και ο Φίχριχ στο 7’ έβαλαν τις βάσεις για άλλη μία σπουδαία επιτυχία. Είχε προηγηθεί το σαρωτικό παιχνίδι και σκορ (5-2) απέναντι στη Λειψία, για μία ομάδα που παίζει φουλ επιθετικά και χαίρεται το κάθε παιχνίδι. Παραμένει ψηλά, στην 3η θέση και θέλει να «κλειδώσει» φέτος το Champions League. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όμως, ως τώρα ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Εξαιρετικά υψηλό είναι και το κίνητρο για διάκριση στο Κύπελλο Γερμανίας. Με 3.000 οπαδούς της η Στουτγκάρδη απέναντι στη Λεβερκούζεν. Δεν υπολογίζονται από τον Σεμπάστιαν Χένες οι Ζαγκαντού (κεντρικός αμυντικός), Ναρτέι (μέσος), Έγκλοφ (μεσοεπιθετικός), Γεόνγκ (μεσοεπιθετικός), Σιλάς (εξτρέμ). Επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους σε Κύπελλο Ασίας και Κύπελλο Εθνών Αφρικής οι Ίτο και Γκιρασί, αντίστοιχα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ