ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Άμπελ Φερέιρα εκλιπαρεί για την παραμονή του Μεσίνιο: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!»
Ολυμπιακός: Επέλεξε την Ελπίδων της Αλβανίας ο πρωταθλητής Ευρώπης, Άντζελο Σίνα
Τρομερές αποκαλύψεις Γκαλτιέ: «Έβγαλα τον Μέσι και έγινε χαμός»
Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!
Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!
«Η Λίβερπουλ θα εκνευριστεί γρήγορα με τον Σλοτ»!
Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!
H ιστορία του Βίλας Μπόας θα γινόταν εύκολα ταινία! (POD)
Μάρκο Ρόις, 2024
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα!
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Μάνατζερ Ένζο: «Στο μυαλό του μόνο η Τσέλσι. Αλλά…»

Ο Ένζο Φερνάντες θέλει να παραμείνει στη Τσέλσι, σύμφωνα με όλα όσα είπε ο μάνατζέρ του στην ισπανική ιστοσελίδα της «AS».

Μάνατζερ Ένζο: «Στο μυαλό του μόνο η Τσέλσι. Αλλά…»

Ο Ένζο Φερνάντες δεν έχει πολύ καιρό που άφησε την Μπενφίκα για χάρη της Τσέλσι. Ο Αργεντινός μέσος έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μάλιστα, κατά πολλούς έπαιξε και σημαντικό ρόλο στην κατάκτησή του. Η αγγλική ομάδα δεν τον άφησε για κανέναν άλλον. Γι’ αυτό και έδωσε ένα σκασμό χρήματα στους Πορτογάλους, ώστε να τον ντύσει στα μπλε.

Ωστόσο, από τότε μέχρι και τώρα λίγα πράγματα έχουν πάει καλά. Οι εμφανίσεις του νεαρού μέσου δεν είναι αυτές που θα περίμενε κανείς από εκείνον. Όμως, ούτε αυτός είναι ικανοποιημένος με όλα αυτά που άκουσε και του έταξαν, όσον αφορά τo project.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Χάαλαντ διάλεξε την καλύτερη ομάδα, αλλά άφησε έξω όλους τους… μεγάλους!

Τις τελευταίες ημέρες και ώρες οι φήμες που τον θέλουν να επιθυμεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο είναι ολοένα και περισσότερες. Έτσι, ο εκπρόσωπός του, Πέρεθ Φερνάντες, μιλώντας στην ισπανική ιστοσελίδα «AS», επισήμανε μεταξύ άλλων ότι όλα αυτά που ακούγονται για το μέλλον του πελάτη του δεν είναι τίποτα άλλο παρά ψέματα, αφού εκείνος δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα:

«Η επιθυμία του Ένζο ήταν και παραμένει μία: να παραμείνει στη Τσέλσι. Ο σκοπός του είναι να μείνει στην ομάδα και να τη βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, ώστε να κατακτήσει τρόπαια μαζί της. Όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες δεν είναι αλήθεια. Δεν έχουμε μιλήσει με καμία άλλη ομάδα. Καμία άλλη ομάδα δεν μας έχει προσεγγίσει.

Το σίγουρο είναι, λοιπόν, για την ώρα ότι  θέλει να παραμείνει στη Τσέλσι. Αλλά θα του άρεσε πάρα πολύ να μπορεί να δει την ομάδα όσο τον δυνατόν πιο ψηλά και σε μία καλύτερη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ωστόσο, αυτό μπορεί να συμβεί στο μέλλον, κατόπιν αρκετής, σκληρής δουλειάς», τα λόγια του. Η Τσέλσι περιμένει πολλά παραπάνω από τον Ένζο!

Η Τσέλσι περιμένει πολλά παραπάνω από τον Ένζο!

Δεν είναι μόνο ο Ένζο Φερνάντες. Οι άνθρωποι της Τσέλσι στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα για παίκτες πρώτης γραμμής. Ωστόσο, κανείς από αυτούς δεν έχει αποδώσει σύμφωνα με όλα όσα μπορεί να κάνει.

Οι Λονδρέζοι περιμένουν πολλά περισσότερα τόσο από τον Αργεντινό μέσο, όσο και από τους συμπαίκτες του. Μιας και μόνο έτσι η Τσέλσι θα βγει από το αγωνιστικό τέλμα. Και μόνο έτσι οι παίκτες θα νιώσουν καλύτερα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ