ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Τα δύσκολα δεν πέρασαν για τη Τσέλσι, αλλά, τουλάχιστον… πέρασε εκείνη! (vids)

Η Τσέλσι έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 3-1 της Άστον Βίλα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τα δύσκολα δεν πέρασαν για τη Τσέλσι, αλλά, τουλάχιστον… πέρασε εκείνη! (vids)

Η Τσέλσι έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και φέτος. Ειδικά στο πρωτάθλημα. Οι τελευταίες εμφανίσεις των Λονδρέζων ήταν για… κλάματα, αφού σε δύο ματς (με Λίβερπουλ εκτός έδρας και Γουλβς εντός) δέχτηκαν οκτώ γκολ και φυσικά έχασαν και στα δύο. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έκαναν λίγο καλύτερα τα πράγματα -αντί για το αντίστροφο-, επικρατώντας εκτός έδρας της Άστον Βίλα με σκορ 3-1.

Έτσι, πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και έδειξαν ότι μπορούν να αντιδράσουν καλά όταν υπάρχει μεγάλη πίεση. Έκλεψε την παράσταση ο Ένζο Φερνάντες τόσο για το γκολ του, όσο και για τον πανηγυρισμό του!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Ποτσετίνο ήθελε να δει από τους παίκτες του αντίδραση. Νεύρο. Κινητικότητα. Όλα αυτά ήταν εμφανέστατα από τα πρώτα κιόλας λεπτά στο «Βίλα Παρκ». Παρά το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι έπαιζαν κόντρα σε μία ομάδα που είναι πολύ καλή και δυνατή στην έδρα της εκείνοι δεν άργησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Και όχι μόνο αυτό.

Τα πράγματα έγιναν πολύ καλύτερα και πιο εύκολα για τους Λονδρέζους όταν στο 11′ ο Γκάλαχερ με ωραίο σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες της Τσέλσι έδειχναν να πατάνε ολοένα και καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να βγάζουν ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Όχι μόνο όταν η μπάλα ήταν στα πόδια τους, αλλά κυρίως στις μονομαχίες. Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του Έμερι είχαν νεύρα και ένταση. Έτσι, πολλές φορές έκαναν φάουλ και μάλιστα δυνατά.

Η Τσέλσι σημείωσε και δεύτερο τέρμα. Αυτή τη φορά ήταν ο Τζάκσον ο σκόρερ της και με ωραία κεφαλιά του ταλαντούχου στράικερ οι «μπλε» έκαναν το 2-0 στο 21′ και έτσι ήταν ακόμη πιο εύκολο το έργο τους. Στο 40′ ο ΜακΓκιν απείλησε τον Πέτροβιτς με καλό σουτ, όμως, ο υψηλόσωμος κίπερ έδιωξε σε κόρνερ. Έτσι, το 2-0 ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα. Οι φιλοξενούμενοι ήξεραν ότι έπρεπε να ελέγξουν τον ρυθμό και να έχουν την κατοχή της μπάλας, ώστε να μην μπουν σε μπελάδες μιας και η Άστον Βίλα έψαχνε ένα γρήγορο γκολ. Αντί, όμως, να το σκοράρει εν τέλει το δέχτηκε. Ο Φερνάντες με υπέροχο φάουλ στο 54′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ παράλληλα πανηγύρισε, δείχνοντας ότι δεν θα φύγει από τη Τσέλσι.

Ο Αργεντινός με αυτό τον τρόπο απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να σκέφτεται να αποχωρήσει. Το μοναδικό πράγμα που κατάφεραν οι «χωριάτες» ήταν να μειώσουν σε 3-1 με το τέρμα του Ντιαμπί στο 94′.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ