Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εγωιστής ο Χοσέλου, δεν άφησε το πέναλτι στον Γκιουλέρ και το πλήρωσε!
Ρεάλ Μαδρίτης

Εγωιστής ο Χοσέλου, δεν άφησε το πέναλτι στον Γκιουλέρ και το πλήρωσε!

Την ευκαιρία να κάνει το 5-0 στο χθεσινό ντέρμπι κορυφής της La Liga έχασε ο Χοσέλου που αποδείχθηκε εγωιστής.

11.02.2024 | 16:09

Μια πράξη που δεν συνάδει με μια ομάδα-οικογένεια έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο Χοσέλου. Ο Ισπανός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε σώνει και καλά να εκτελέσει αυτός το πέναλτι που κέρδισε ο Αρντά Γκιουλέρ. Ο Γιαν Κόουτο ανέτρεψε τον Τούρκο μεσοεπιθετικό και προφανώς ο τελευταίος θα ήθελε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών.

Δείτε ξανά την τεσσάρα της Ρεάλ επί της Χιρόνα:

Ωστόσο, παρότι το ματς είχε κριθεί από νωρίτερα, έχει 12 γκολ φέτος και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Εσπανιόλ όπου ανήκει, ο Χοσέλου ενήργησε εγωιστικά. Ο 33χρονος φορ άρπαξε την μπάλα για να τη στήσει στην άσπρη βούλα, αντί να τη δώσει στον Γκιουλέρ που ψάχνει το παρθενικό του τέρμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν μη τι άλλο, ο Τούρκος έχει περάσει τα πάνδεινα φέτος με τους συνεχόμενους τραυματισμούς του. Μόλις το τέταρτό του παιχνίδι έδωσε με τη «βασίλισσα» ο νεαρός και ιδανικά θα ήθελε να αναλάβει το πέναλτι.

Μάλιστα, ο Τσουαμενί παρότρυνε τον Χοσέλου να δώσει την εκτέλεση στον Γκιουλέρ, αλλά ο 33χρονος φορ τον άφησε στο… διαβάστηκε. Και τελικά η θεία δίκη έκανε την εμφάνισή της μιας και ο Χοσέλου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version