ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
Το VAR έκοψε… μαχαίρι τα χαμόγελα της Τότεναμ! (pics)
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Η Χιρόνα υποκλίθηκε στη «βασίλισσα» της Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Χιρόνα και επικράτησε 4-0.

Η Χιρόνα υποκλίθηκε στη «βασίλισσα» της Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η ομάδα που δεν είχε… ψαρώσει στον πρώτο γύρο απέναντι στη Χιρόνα, νικώντας την με σκορ 3-0. Ωστόσο, η «βασίλισσα» και στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έδειξε ότι πέρα από πιο ποιοτική είναι και πιο έμπειρη και καλύτερη.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι επικράτησαν με σκορ 4-0 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της La Liga, δείχνοντας με πράξεις και όχι με λόγια πόσο καλύτεροι είναι από εκείνους του Μίτσελ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Ρεάλ Μαδρίτης έδειχνε να πατάει καλύτερα και να έχει τον αέρα του φαβορί. Δεν άργησε να το επιβεβαιώσει. Μόλις στο 5′ έκανε το 1-0 και μάλιστα με πανέμορφο τρόπο. Ο Βινίσιους πήρε την μπάλα και με ένα απίθανο σουτ την έστειλε στο βάθος της εστίας της Χιρόνα και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα.

Οι Μαδριλένοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν για περισσότερα τέρματα και γενικότερα χάρη στον Κρόος και την κλάση του ήταν εκείνοι που έλεγχαν εύκολα τον ρυθμό. Όμως, δεν ήταν μόνο ο Γερμανός σε μεγάλα κέφια. Αλλά και ο Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος σούπερ σταρ στο 35′ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη πάσα του Βινίσιους και αφού πρώτα πέρασε τον αντίπαλο κίπερ έστειλε εύκολα και άκοπα την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Η Χιρόνα όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε ποτέ να πιάσει ρυθμό ή να μπει στον ρυθμό που είχε επιβάλλει η Ρεάλ. Το κεντρικό δίδυμο των φιλοξενούμενων ήταν πολύ αργό και είχε αρκετά προβλήματα όταν έπρεπε να αντιμετωπίσει τις… σαΐτες των γηπεδούχων. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Καταλανοί προσπάθησαν με μερικά μακρινά σουτ να απειλήσουν την εστία του Λούνιν, όμως, χωρίς αποτέλεσμα.

Το 3-0 έγινε εκ νέου από τον Μπέλιγχαμ με τον Άγγλο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 54′ με τον Άγγλο να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει. Αυτή ήταν και η τελευταία του προσπάθεια, αφού λίγο αργότερα βγήκε, αφού είχε τραυματιστεί. Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Ροντρίγκο στο 61′ με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να παίρνει… παραμάζωμα την άμυνα της Χιρόνα και εν τέλει να σκοράρει με ωραίο τελείωμα. Οι Καταλανοί είχαν πετάξει από νωρίς λευκή πετσέτα και απλά έπαιζαν πάσες προς στο τέλος.

Όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε και περισσότερα τέρματα και είχε μερικές καλές ευκαιρίες για να τα σημειώσει. Μεγαλύτερη όλων ήταν το χαμένο πέναλτι του Χοσέλου στο 90′ με το 4-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα με τη «βασίλισσα» να παίρνει μία σπουδαία εντός έδρας νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ