ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Κέρασαν… χωριάτικο ΜακΤόμινεϊ και Γιουνάιτεντ (vid)

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Άστον Βίλα πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σκοτ Μακ Τόμινει να χαρίζει τη νίκη (2-1) με γκολάρα στο 86'.

Κέρασαν… χωριάτικο ΜακΤόμινεϊ και Γιουνάιτεντ (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως βρίσκει ρυθμό και παίρνει σημαντικές νίκες! Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» με πρωταγωνιστές τους Χόιλουντ και Μακ Τόμινει βγήκαν αλώβητοι από το Βίλα Παρκ επικρατώντας της Άστον Βίλα και του Ουνάι Έμερι με 2-1. Είχαν ισοφαρίσει οι «Χωριάτες» όμως δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

Το ματς

H 24η αγωνιστική της Premier League έφερε αντιμέτωπες Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένα κλασικό ζευγάρι του αγγλικού πρωταθλήματος, το οποίο παραδοσιακά μας χαρίζει έντονες συγκινήσεις είτε στο Ολντ Τράφορντ είτε στο Βίλα Παρκ. Σήμερα οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο Μπέρμιγχαμ και τους «Χωριάτες» να υποδέχονται ως φαβορί τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τους διαδρόμους στην αντίπαλη περιοχή. Να κερδίσουν τη μάχη της μεσαίας γραμμής και να κυριαρχήσουν στο χορτάρι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, αναπτύχθηκε σωστά και στο 17′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η Άστον Βίλα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά την πίεση της αντιπάλου της, έκανε το λάθος και άφησε αμαρκάριστο τον Χόιλουντ στη καρδιά της μεγάλης περιοχής. Ο Δανός έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ έκανε το 1-0. Αυτό ήταν το 5ο γκολ του Δανού στα πέντε τελευταία του παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη συνέχεια, η Βίλα προσπάθησε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες στο παιχνίδι. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι ανέβηκε ψηλά, πίεσε για την ισοφάριση όμως δεν μπόρεσε να βρει τον επιθυμητό στόχο. Η Γιουνάιτεντ κράτησε ανέπαφη την εστία της και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, το μοτίβο του παιχνιδιού παρέμεινε ίδιο. Η γηπεδούχος ομάδα ανέβασε στροφές, Ράμσει και Γουότκινς έγιναν πιο επικίνδυνοι και μοιραία μετέφεραν το παιχνίδι στο μισό της Γιουνάιτεντ.

Η ισοφάριση τελικά ήρθε στο 67′ με δράστη τον Ντούγκλας Λουίζ. Ο Βραζιλιάνος μέσος ολοκλήρωσε επιτυχώς την προσπάθεια της ομάδας. Μια φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ των «Κόκκινων Διαβόλων», η οποία ολοκληρώθηκε με την εύστοχη προβολή του έμπειρου χαφ. Το 1-1 όπως ήταν φυσικό έκανε ξανά ανοιχτό το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Τεν Χαγκ και Έμερι έριξαν στο χορτάρι ό,τι καλύτερο διέθεταν στον πάγκο και κυνήγησαν αμφότεροι το τέρμα της νίκης.

H μία φάση διαδεχόταν την άλλη. Φαινόταν πως μία από τις δύο θα έβρισκε τον στόχο! Τελικά αυτή ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Στο 86′ ο Νταλότ έκανε τη σέντρα στην καρδιά της μεγάλης περιοχής της Άστον Βίλα. Ο Σκοτ ΜακΤόμινει πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 2-1. H Άστον Βίλα πίεσε ασφυκτικά στο φινάλε όμως δεν μπόρεσε να σώσει τη κατάσταση. Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Γιουνάιτεντ, 2-1!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ