ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Ανρί μπήκε στο μυαλό του Κλοπ και εξήγησε με τον καλύτερο τρόπο γιατί αποφάσισε να φύγει από τη Λίβερπουλ!

Ο Τιερί Ανρί μίλησε για την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν από τον πάγκο της Λίβερπουλ.

Ο Ανρί μπήκε στο μυαλό του Κλοπ και εξήγησε με τον καλύτερο τρόπο γιατί αποφάσισε να φύγει από τη Λίβερπουλ!

Ο Τιερί Ανρί γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις όσον αφορά το αγγλικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα την Premier League. Ο Γάλλος πέρασε στο Νησί τα πιο μεστά και παραγωγικά χρόνια της καριέρας του, όντας παίκτης της Άρσεναλ, οπότε γνωρίζει τον τρόπο που σκέφτονται οι Άγγλοι οπαδοί.

Αλλά και πόσο απαιτητική είναι η εν λόγω λίγκα. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά. Κάτι που επηρεάζει ακόμη και τους προπονητές. Ο «Τιτί», όντας πλέον μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του «CBS», με αφορμή την επιστροφή του Champions League μίλησε για την απόφαση του Γιούρκεν Κλοπ να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η Ρεάλ Μαδρίτης διώχνει με… τρόπο ένα από τα μεγάλα της αστέρια!

Ο Τιερί Ανρί αναφέρθηκε στον Γερμανό τεχνικό και έδωσε ιδιαίτερο βάρος σε εκείνον ως άνθρωπο και όχι τόσο σαν προπονητή. Μιας και αυτό που είναι πιο σημαντικό για τον Γάλλο είναι το άτομο και μετά ένας σύλλογος και οι οπαδοί του:

«Θέλω να μιλήσω για την απόφαση που πήρε ο Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ. Και λίγες ημέρες αργότερα πήρε την ίδια απόφαση ο Τσάβι για την Μπαρτσελόνα. Αμέσως σκέφτηκα “Μπράβο τους”. Ούτε μία στιγμή δεν σκέφτηκα ότι θα χάσει η Premier League έναν σπουδαίο προπονητή.

Ίσως σε αυτό έπαιξε ρόλο ότι δεν είμαι οπαδός της Λίβερπουλ και δεν έχω κάποιο συναισθηματικό δέσιμο. Αλλά βλέποντας ως τρίτος και ως ουδέτερος αυτή την απόφαση νομίζω ότι ήταν πολύ καλή. Αλλά σκέφτομαι τον Κλοπ σαν άνθρωπο. Σαν άτομο. Εκείνον και την οικογένειά του. Τη ψυχική του υγεία.

Πιστεύετε ότι ο κόσμος νοιάζετε για τον άνθρωπο πίσω από τον προπονητή; Όχι. Όταν ο κόσμος πάει στο σπίτι του, μετά το γήπεδο, λέει συνέχεια “θα έπρεπε να κάνει αυτό, θα έπρεπε να κάνει εκείνο” και συμφωνώ ότι δεν κέρδισε όλους τους τελικούς που έδωσε με τη Λίβερπουλ αλλά ήταν πολύ καλύτερος από κάποιους άλλους, γιατί πήρε τόσες νίκες και έχανε πολύ σπάνια», ήταν τα λόγια του. Ο Ανρί γνωρίζει από πίεση!

Ο Ανρί γνωρίζει από πίεση!

Δεν είναι η πρώτη φορά. Ούτε, όμως και η τελευταία. Ο Τιερί Ανρί έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά όσον αφορά τη ψυχική υγεία όχι μόνο των ποδοσφαιριστών, αλλά και γενικότερα των ανθρώπων που είναι δίπλα τους.

Ο «Τιτί» γνωρίζει πολύ καλά από πίεση στο υψηλότερο επίπεδο και προσπαθεί με τη δική του εμπειρία και τον τρόπο προσέγγισης να ανοίξει όσο το δυνατόν περισσότερα μάτια και μυαλά!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ