ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Τέλος τα σενάρια… Ο Μπαπέ δήλωσε στην Παρί ότι φεύγει το καλοκαίρι!

Ο Κιλιάν Μπαπέ έκανε γνωστό στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι πρόκειται να αποχωρήσει από τις τάξεις της το καλοκαίρι που έρχεται!

Τέλος τα σενάρια… Ο Μπαπέ δήλωσε στην Παρί ότι φεύγει το καλοκαίρι!

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν και παραμένει κεντρικό θέμα σε πολλά από τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ για το τελικά τι θα κάνει. Αν θα φύγει ή αν θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Όταν δηλαδή εκπνέει το συμβόλαιό του μαζί της. Πλέον όλα δείχνουν ότι κάνει όνειρα και πλάνα μακριά από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Άγγλος δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Όρνστεϊν, που δύσκολα πέφτει έξω στις προβλέψεις του και στο ρεποτάζ του έκανε γνωστό ότι ο έμπειρος στράικερ το πήρε απόφαση. Θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από μία μεγάλη και ένδοξη πορεία μαζί της. Γι’ αυτό τον λόγο το έκανε από τώρα γνωστό στη διοίκηση του συλλόγου, ώστε να πράξουν τα δέοντα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Ανρί καταλαβαίνει πολύ καλά γιατί ο Κλοπ αποφάσισε να φύγει από τη Λίβερπουλ!

Ο Κιλιάν Μπαπέ από το καλοκαίρι του 2021 είχε προσπάθειες να αποχωρήσει από την ομάδα του Παρισίου. Όμως, αυτές πάντα έβρισκαν σε κάποιο εμπόδιο και σταμάταγαν. Φέτος, όμως, όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και εκείνος τη μεγάλη του απόφαση.

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, προφανώς και δεν είναι ικανοποιημένη με την εξέλιξη των πραγμάτων. Όχι μόνο για την εικόνα της που δέχεται μεγάλο και καίριο πλήγμα. Αλλά και από ποδοσφαιρικής άποψης, αφού θα πρέπει να ψάξει πολύ, ώστε να βρει έναν παίκτη του ανάλογου εκτοπίσματος και αξίας με τον Μπαπέ που είχε δείξει εδώ και χρόνια τόσο την αξία του, όσο και την ποιότητά του με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας. Ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ντέιβιντ Όρνστεϊν σκοπός των Παριζιάνων από εδώ και πέρα είναι να βάλουν στην… άκρη τα χρήματα του συμβολαίου του Γάλλου φορ και να τα επενδύσουν σε βάθος χρόνου σε νέους παίκτες και γενικότερα στις ακαδημίες του συλλόγου!

Κιλιάν Μπαπέ: Και τώρα;

Κιλιάν Μπαπέ: Και τώρα;

Λίγο ως πολύ όλοι γνώριζαν ότι αργά ή γρήγορα ο Κιλιάν Μπαπέ θα αποχωρούσε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γάλλος στράικερ.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι μόνο υπαρκτό. Αλλά και μεγάλο. Και όπως όλα δείχνουν οι Ισπανοί θα εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο πως τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Άρσεναλ κοιτάνε από κοντά την περίπτωσή του.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ