Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μουρίνιο: «Η Μπαρτσελόνα ήταν η κορυφαία! Πήγα στη Ρεάλ και… το άλλαξα»
Ρεάλ Μαδρίτης

Μουρίνιο: «Η Μπαρτσελόνα ήταν η κορυφαία! Πήγα στη Ρεάλ και… το άλλαξα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στις μονομαχίες με την Μπαρτσελόνα και... ξεκαθάρισε πως αυτά τα ματς λείπουν από το ποδόσφαιρο!

17.02.2024 | 15:03

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έγραψε… ιστορία και ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και η αλήθεια είναι πως τα τότε ματς με την Μπαρτσελόνα, έχουν μείνει χαραγμένα σε όλους.

Αν μη τι άλλο η Μπαρτσελόνα, έκανε τότε πράγματα και θαύματα, όμως ήρθε ο Πορτογάλος τεχνικός και μαζί με το… σούπερ ρόστερ που είχε τότε, έφερε τα πάνω κάτω.

ΜΕ δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στα El Clasico της εποχής του, τονίζοντας πως… τότε όλος ο κόσμος «σταματούσε να λειτουργεί», καθώς όλοι έβλεπαν αυτά τα σπουδαία ματς…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Είχαμε τον καλύτερο Κριστιάνο Ρονάλντο, τον καλύτερο Λιονέλ Μέσι κλπ. Η Μπάρτσα ήταν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να το αλλάξει αυτό», είπε  ο Πορτογάλος προπονητής.

Σε 1 σεζόν είχαμε 6 El Clasico. Ο κόσμος σταματούσε για τα παιχνίδια Μπάρτσα-Ρεάλ. Ήταν όμορφη εκείνη η εποχή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version