Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σίτι – Γιουνάιτεντ: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του ντέρμπι του Μάντσεστερ! (pics)
Premier League

Σίτι – Γιουνάιτεντ: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του ντέρμπι του Μάντσεστερ! (pics)

Στις 17:30 ξεκινάει το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στις Σίτι και Γιουνάιτεντ στο «Έτιχαντ». Δείτε τις δυο ενδεκάδες.

03.03.2024 | 16:50

Η μητέρα των μαχών σε ό,τι έχει να κάνει με Μάντσεστερ διεξάγεται στο «Έτιχαντ» σε λίγη ώρα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League. Η Σίτι (2η θέση/59 βαθμοί) υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ (6η θέση/44 βαθμοί) με σκοπό να επιστρέψει στο -1 από τη Λίβερπουλ, η οποία χθες απέδρασε με γκολ στο 90+8′ από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι ενδεκάδες είναι έτοιμες κι ανακοινωμένες τόσο από πλευράς Πεπ Γκουαρντιόλα όσο και από πλευράς Έρικ Τεν Χαγκ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ξεκινάμε από τη γηπεδούχο ομάδα της παρέας. Οι «πολίτες» αντιμετωπίζουν μονάχα τον τραυματισμό του Τζακ Γκρίλις και ως εκ τούτου, τη θέση του παίρνει ο Ντοκού. Από κει και πέρα, ο Έντερσον ξεκινά κάτω από τα δοκάρια, στα στόπερ οι Ντίαζ και Στόουνς, στα άκρα της άμυνας οι Άκε και Γουόκερ, στη μεσαία γραμμή οι Ρόδρι, Ντε Μπρούιν και Μπερνάρντο Σίλβα, ενώ την τριάδα της επίθεσης συμπληρώνουν οι Φόντεν, Χάαλαντ και Ντοκού όπως είπαμε προηγουμένως.

Γεμάτη απουσίες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα και να συνέλθουν από το 1-2 της Φούλαμ μες στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ τους ταλανίζουν αρκετοί τραυματισμοί. Ο Τεν Χαγκ για σήμερα επέλεξε τους εξής: Ονάνα, Λίντελοφ, Βαράν, Έβανς, Μαϊνού, Νταλότ, Κασεμίρο, ΜακΤόμινεϊ, Γκαρνάτσο, Μπρούνο Φερνάντες και Ράσφορντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version