ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Team of the Week: Αγωνιστική για τρελά γούστα – Οι έντεκα που… έκλεισαν στόματα! (vid)

Μια αγωνιστική για... φίλημα στην Ευρώπη! Ο «Βασιλιάς» δημιούργησε την κορυφαία ενδεκάδα

Team of the Week: Αγωνιστική για τρελά γούστα – Οι έντεκα που… έκλεισαν στόματα! (vid)

Μια ακόμα πλούσια… αγωνιστική στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης! Οι επιθετικοί των ομάδων ήταν για μια ακόμη φορά οι πρωταγωνιστές, σκοράροντας πολλά και κρίσιμα γκολ για τις ομάδες του.

Ξεχώρισαν τα ντέρμπι σε Αγγλία και Ιταλία, ενώ εύκολα θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μια 11αδα με… επιθετικούς και σίγουρα κάποιον θα αδικήσουμε.

Ο «Βασιλιάς» είδε όλα τα ματς της αγωνιστικής, ξεχώρισε τους έντεκα καλύτερους και σας παραθέτει την… Team of the Week!

Ονάνα: Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1

Ναι και όμως ο Ονάνα έκανε μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, παρά το γεγονός… πως δέχθηκε τρία γκολ. Η αλήθεια είναι πως ο γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Έρικ τεν Χαγκ και έβαλε «στοπ» σε πολλά… σίγουρα γκολ που δημιούργησαν οι παίκτες της Σίτι.

Αν έλειπε ο Ονάνα, τότε το γκολ ίσως και να είχε γράψει ιστορικό ρεκόρ!

Κερτ Ζούμα: Έβερτον – Γουέστ Χαμ 1-3

Η Γουέστ Χαμ έχει πάρει τα πάνω της στα τελευταία ματς και έφυγε με ένα τεράστιο διπλό από την έδρα της Έβερτον. Για μια ακόμα αγωνιστική ο Ζουμά ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις.

Ο πρώην σταρ της Τσέλσι, σκόραρε σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο και έγραψε το 1-1, δίνοντας ψυχολογία στους συμπαίκτες του. Δεύτερο γκολ για τον έμπειρο στόπερ στην φετινή Premier League.

Nτισασί: Μπρέντφορντ – Τσέλσι 2-2

Επιτέλους, μια από τις μεγάλες μεταγραφές της Τσέλσι, ξύπνησε και έσωσε την ομάδα του από μια ακόμα σκληρή ήττα. Ο Άξελ Ντισασί χάρισε στην ομάδα του την ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπρέντφορντ, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ο Γάλλος αμυντικός φαίνεται να βρίσκει τον καλό του εαυτό στα τελευταία ματς και δείχνει για ποιον λόγο οι Λονδρέζοι επέμεναν για να τον αποκτήσουν από την Μονακό.

Γεράι Άλβαρεζ: Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-0

Σπουδαία εμφάνιση από τον Γεράι Άλβαρεζ! Ο αμυντικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο έσβησε τα επιθετικά ατού των Καταλανών και έκανε το καλύτερο του ματς στην φετινή χρονιά, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα.

Κλάους: Κλερμόν – Μαρσέιγ 1-5

Η Μαρσέιγ έκανε ένα φανταστικό ματς κόντρα στην… ομάδα που αναμένεται να πέσει κατηγορία και ο Τζόναθαν Κλάους έκανε πλάκα στους παίκτες της Κλερμόν.

Ο δεξιός μπακ των Μασσαλών σκόραρε, πάσαρε και ήταν άριστος στα αμυντικά του καθήκοντα, σκοράροντας το δεύτερο του γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Μάατσεν: Ουνιόν Βερολίνου – Ντόρτμουντ 0-2

Σίγουρα, μια από τις πιο πετυχημένες μεταγραφικές κινήσεις του Γενάρη που μας πέρασε! Ο Μάατσεν δείχνει το ταλέντο του με την φανέλα της Ντόρτμουντ και κόντρα στην ομάδα της Ουνιόν, ήταν ο κορυφαίος για τους Βεστφαλούς.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ σκόραρε το πρώτο του γκολ και τις 2 ασίστ σε 8 ματς της Bundesliga.

Ρόντρι: Σίτι-Γιουνάιτεντ 3-1

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να μην σκόραρε, όμως ήταν καταλυτικός στο να γίνει η μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αν μη τι άλλο ο πολύπειρος μέσος των πρωταθλητών, συνέβαλλε τα μέγιστα, προσφέροντας δύο γκολ-ασιστ στους συμπαίκτες του, Για αυτόν τον λόγο είναι βασικός και αναντικατάστατος για την ομάδα της Σίτι.

Γκριμάλντο: Κολωνία – Λεβερκούζεν 0-2

Όταν ένας αμυντικός φτάνει τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα, τότε κάνει κάτι πολύ καλά! Ο Γκριμάλντο ήταν ο ηγέτης της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο και κόντρα στην Κολωνία και κλείδωσε με δικό του γκολ το τρίποντο για την Λεβερκούζεν.

Ο Ισπανός κάνει μυθική σεζόν καριέρας και… ετοιμάζεται για σπουδαία πράγματα!

Φόντεν: Σίτι – Γιουνάιτεντ 3-1

Τι να πει κανείς για τον ασταμάτητο Φιλ Φόντεν; Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε δύο πανέμορφα γκολ και έφερε τούμπα το ματς κόντρα στην Γιουνάιτεντ, δίνοντας το τρίποντο στους “πολίτες”.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα… έκανε την «βρώμικη δουλειά» και έφτασε τα 11 γκολ στην φετινή Premier League, δείχνοντας πως έχει κάνει μεγάλο step up και φέτος.

Βινίσιους: Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

Ο Βραζιλιάνος σταρ πήγε στο γήπεδο που δέχεται… συνεχόμενα υβριστική συνθήματα και απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, καθώς ήταν ο κύριος λόγος που η ομάδα του έφυγε με το “Χ” από το Μεστάγια.

Ο Βινίσιους σκόραρε δύο ακόμα γκολ στην φετινή χρονιά και ξελάσπωσε για πολλοστή φορά τον Αντσελότι και τους συμπαίκτες του.

Νούνιες: Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ 0-1

Σκόραρε στο… 98′ και έδωσε τρίποντο τίτλου στην ομάδα του. Αυτό και μόνο αρκεί προκειμένου να μπει στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής. Ο Ουρουγουανός σταρ με το buzzer beater που έβαλε, έκλεισε για πολλοστή φορά το στόμα σε όλους τους haters.

Ο Νούνιες πλέον έχει 10 γκολ στην φετινή Premier League!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ