ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

«Σβηστά» στους «8» η Παρί – Αποχαιρετά την Ευρώπη η Ρεάλ Σοσιεδάδ! (vids)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε... περίπατο απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-2), με τον Κιλίαν Μπαπέ να βρίσκει ξανά δίχτυα και να στέλνει τους Γάλλους στους «8» του Champions League.

«Σβηστά» στους «8» η Παρί – Αποχαιρετά την Ευρώπη η Ρεάλ Σοσιεδάδ! (vids)

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναμετρήθηκε με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τους «16» του UEFA Champions League. Οι Γάλλοι, όπως και στο πρώτο ματς, κυριάρχησαν και τελικά πήραν τη νίκη με 0-2 και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το ματς ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Παρί Σεν Ζερμέν έμοιαζε εξ’ αρχής με… τυπική διαδικασία, αφού οι Παριζιάνοι είχαν νικήσει με 2-0 στην έδρα τους και θα έπρεπε να συμβούν… πράγματα και θαύματα για να χάσουν την πρόκριση στην Ισπανία. Και φρόντισαν από την αρχή να δείξουν προς πάσα κατεύθυνση ότι δε θα συμβούν, αφού πήραν με το… καλημέρα τα ηνία της αναμέτρησης και έψαξαν το γρήγορο γκολ.

Στο 5′ ο Μπαπέ σούταρε μόλις άουτ από καλή θέση, ενώ στο 10′ ο Γάλλος σταρ έκανε από αριστερά την κούρσα και γύρισε στον Μπαρκολά, το σουτ του οποίου σταμάτησε στον Ρεμίρο. Η τρίτη ωστόσο ήταν και «φαρμακερή» για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπαπέ να παίρνει την πάσα του Ντεμπελέ και με άψογο τελείωμα να… τρυπά στην κυριολεξία τα αντίπαλα δίχτυα, ανεβάζοντας το συνολικό σκορ του ζευγαριού στο 3-0. Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν από νωρίς… τελείωσε την πρόκριση

Το τέρμα αυτό ουσιαστικά «κλείδωσε» αμετάκλητα την πρόκριση και οι δύο ομάδες συνέχισαν δίχως άγχος και σκοπιμότητες, με τους Παριζιάνους να είναι απόλυτοι κυρίαρχοι στο πρώτο μισάωρο και να χάνουν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαπέ στο 29ο λεπτό, αφού ο Ρεμίρο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε ο Γάλλος επιθετικός. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία και η Σοσιεδάδ, με τον Κούμπο να σουτάρει εκτός περιοχής και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η Παρί συνέχισε να ελέγχει το ματς και στην επανάληψη και προειδοποίησε στο 48′, με τον Έμερι να κάνει ένα δυνατό σουτ και τον Ρεμίρο να πραγματοποιεί μια ακόμα επέμβαση. Στο 56′ όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο τετ-α-τετ του Μπαπέ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Λι και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, «σφραγίζοντας» και τη νίκη της ομάδας του, πέρα από την πρόκριση.

Στο 65′ οι Βάσκοι πήγαν να ξαναμπούν στο ματς, με τον Μπαρενετσέα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από έλεγχο του VAR για οφσάιντ. Τρία λεπτά μετά ο Μερίνο σταμάτησε το σουτ του Χακίμι, ενώ στο 76′ ο Οϊαρθάμπαλ έκανε το γύρισμα και ο Θουμπιμέντι μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Διαβάστε επίσης: Ο Καμαβίνγκα σχολίασε τις φήμες για Μπαπέ στη Ρεάλ: «Αυτή είναι η αλήθεια…»!

Η Σοσιεδάδ έψαχνε ένα γκολ, με τον Μπενιάτ να δοκιμάζει το πόδι του στο 79′ και τον Ντοναρούμα να αποκρούει, όπως ακριβώς έπραξε και στο συρτό σουτ του Σίλβα στο 82′. Τελικά η… λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 89′ με τον Μερίνο, με το 1-2 να διατηρείται μέχρι το σφύριγμα της λήξης και την Παρί να παίρνει την πρόκριση με δύο νίκες.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ