ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
SkySports: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο κανέναν άλλον τον Βιρτζ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Ο Μανωλάς αποκάλυψε την ομάδα που θα επέστρεφε ακόμη και δωρεάν

Ο κεντρικός αμυντικός της Σαλερνιτάνα, Κώστας Μανωλάς δεν κρύφτηκε και αποκάλυψε την μεγάλη του αγάπη επί ιταλικού εδάφους.

Ο Μανωλάς αποκάλυψε την ομάδα που θα επέστρεφε ακόμη και δωρεάν

O Κώστας Μανωλάς βιώνει αισίως την 3η του διαφορετική ποδοσφαιρική εμπειρία στα ιταλικά γήπεδα. Μετά τις Ρόμα και Νάπολι, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στη Serie A για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα. Μπορεί να μη βρίσκεται στην αγωνιστική κατάσταση που ήταν τα προηγούμενα χρόνια όμως μοιάζει να μπορεί με ευκολία να ανταποκριθεί στον ρόλο που του έχει δοθεί στην νέα του ομάδα στο κέντρο της άμυνας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ίσως να μην έχει τα τρεξίματα, έχει όμως την εμπειρία. Ο Κώστας Μανωλάς φιλοξενήθηκε πρόσφατα από το ιταλικό ραδιόφωνο «RADIO MANA MANA SPORT» και μίλησε για πολλά. Κυρίως για όσα έζησε κατά το παρελθόν του στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Ρόμα και τη Νάπολι. Μάλιστα αποκάλυψε πως οι «τζλιαλορόσι» είναι αυτοί που του… έχουν κλέψει τη καρδιά. Αν μπορούσε θα έπαιζε ξανά για τη Ρόμα ακόμη και χωρίς να καρπώνεται χρήματα.

Διάβασε επίσης: Ο Ντε Ρόσι… ξύπνησε μνήμες της καλύτερης εκδοχής του Ντιμπάλα (stats)

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Μανωλά

Για τη σχέση του με τη Ρόμα: «Η σχέση μου ήταν πάντα καλή, έζησα απίστευτες στιγμές εδώ. Οι οπαδοί της Ρόμα εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα κάθε φορά στις 10 Απριλίου. Όταν βάζεις νοκ-άουτ μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα και ανατρέπεις το αποτέλεσμα εντός έδρας, είναι πολύ καλό. Έχω ζήσει μια αξέχαστη βραδιά, μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ και που θα μείνει πάντα στην καρδιά μου».

Για την εξέλιξη του Λορέντσο Πελεγκρίνι με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Ρόμα: «Όταν ήμουν εκεί ήταν ένα αγόρι που ήταν στην ομάδα νέων, ο πρώτος του αγώνας ήταν στην Τσεζένα, μπήκε από τον πάγκο, προπονητής ήταν ο Ρούντι Γκαρσία. Έβλεπες ότι είχε την ποιότητα και την προσωπικότητα για να γίνει καλός παίκτης, φέτος είχε κάποιες επικρίσεις, αλλά από τότε που ήρθε ο Ντανιέλε είχε διαφορετική απόδοση. Η Ρόμα παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο από τότε που ήρθε ο Ντανιέλε. Διασκεδαστικό ποδόσφαιρο που αρέσει στους οπαδούς της Ρόμα, μπορώ μόνο να ευχηθώ τα καλύτερα στον πρώην αρχηγό μου που ήταν ήδη σπουδαίος προπονητής στο γήπεδο, δεν είχα χωρίς αμφιβολία ότι θα γινόταν μεγάλος προπονητής».

Για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι: «Ο Ντανιέλε ήταν πάντα ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, πάντα ένιωθε ότι ήθελε να κερδίζει αγώνες ακόμα και αν έπαιζε με τον καλύτερο αντίπαλο. Δεν μπορούσα ποτέ να πω κακή λέξη για τον Ντανιέλε, είχα μια υπέροχη σχέση μαζί του, μοιραστήκαμε τα αποδυτήρια για 5 χρόνια και είχα την τύχη να είμαι παρών στο τέλος της καριέρας του, όπως μου συνέβη με τον πρώτο μου αρχηγό, τον Φραντσέσκο Τότι. Αυτό που μπορώ να πω για τον Ντανιέλε είναι ότι ζούσε για το ποδόσφαιρο και εξακολουθεί να ζει για το ποδόσφαιρο. Τώρα έχει τις ιδέες του ως προπονητής. Τις είχε όταν ήταν και ποδοσφαιριστής και δεν θα τις αλλάξει ως προπονητής. Θα κάνει σημαντική καριέρα».

 


Για το αν έχει δει ποτέ θυμωμένο τον Ντε Ρόσι: «Φυσικά, έτυχε να έχει νευριάσει με εμένα ή με τον εαυτό του. Ο Ντανιέλε πάντα έβαζε την ομάδα πάνω από όλους. Δεν τον ένοιαζαν τα υπόλοιπα. Έβλεπε το καλό της ομάδας και γι’ αυτό κάνει όλους τους παίκτες να νιώθουν σημαντικοί, αυτό είναι το σωστό πνεύμα! Η ικανότητα του παίκτη πρέπει να είναι να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που σου δίνει ο προπονητής».

Για τη φημολογία περί επιστροφής στη Ρόμα: «Όταν ήμουν ελεύθερος δεν άκουγα καμία ομάδα, ήθελα να επιστρέψω στη Ρόμα. Πάνω από όλα για την αγάπη των φιλάθλων και της πόλης. Έζησα τις καλύτερες σεζόν μου στη Ρώμη, θα είχα επιστρέψει ακόμη και δωρεάν, αλλά δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο, μόνο μια κουβέντα. Τώρα είμαι εδώ στο Σαλέρνο, όπου βρήκα ένα σταθερό κλαμπ και ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία να επιστρέψω στη Serie A».

Για το αν τον εκπλήσσει η απουσία του Τότι από τη Ρόμα σε κάποιο πόστο: «Φυσικά. Δεν μπορώ να βλέπω τον Τότι εκτός Ρόμα, έζησα τον Τότι στη Ρόμα, την αγάπη του κόσμου και της πόλης αλλά και όλου του κόσμου. Θα χαρώ πολύ αν τον δω να αγκαλιάζει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι μέσα στο γήπεδο. Ο Τότι είναι η Ρόμα. Έκανε τη Ρόμα να γίνει διάσημη ομάδα σε όλο τον κόσμο. Ο Τότι είναι ο Τότι και για μένα πρέπει να είναι πάντα στη Ρόμα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ