ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa Conference League

Εφιάλτης για Ολυμπιακό, τον… τσίκνισε τέσσερις φορές η Μακάμπι (vid)

Οδυνηρή ήττα για τον Ολυμπιακό από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 4-1 μες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ουσιαστικά επικείμενος ευρωπαϊκός αποκλεισμός.

Εφιάλτης για Ολυμπιακό, τον… τσίκνισε τέσσερις φορές η Μακάμπι (vid)

Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης ήταν εφιαλτικό για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του που γέμισε το «Γ. Καραϊσκάκης». Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μιμήθηκε κατά κάποιο τρόπο τη συμπατριώτισσά της, Μακάμπι Χάιφα που το καλοκαίρι του 2022 είχε συντρίψει τον Ολυμπιακό με 4-0 στο ίδιο γήπεδο. Το 4-1 της ομάδας του Ρόμπι Κιν ήρθε να ξαναθυμίσει πως οι Πειραιώτες δεν έχουν βελτιώσει ακόμα στο 100% την άμυνά τους. Και ουσιαστικά δεν μπορούμε να μιλάμε για ελπίδες πρόκρισης την άλλη Πέμπτη 14/2.

Το ματς

Εφιαλτικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που μάλλον δεν χώνεψαν τα κοψίδια λόγω της ημέρας, για να ελαφρύνουμε και λίγο το κλίμα. Ο Μίλσον έκανε μια μπαλιά που θεωρητικά ήταν εύκολη για την άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά ουδείς κατάλαβε τι συνέβη. Με τον Εράν Ζάχαβι να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4′ για τους Ισραηλινούς. Ο έμπειρος φορ έχει άχτι τον Ολυμπιακό, μιας και είχε σκοράρει σε βάρος του και πριν μερικά χρόνια με τη φανέλα της Αϊντχόφεν.

Πριν προλάβει να συνέλθει η ελληνική ομάδα, δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Ο Σαχάρ έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του Ολυμπιακού και πλάσαρε τον Πασχαλάκη που ήταν αδύνατο να κάνει το παραμικρό σε εκείνο το σημείο. 

Ωστόσο, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Κώστα Φορτούνη για να μειώσει σε 1-2 με κεφαλιά. Κι εκεί που ο Ολυμπιακός έδειχνε να έχει βρει το μομέντουμ, η Μακάμπι τιμώρησε ξανά την κακή άμυνά του στο 30′. Ο Μίλσον πέρασε στο σπριντ τον Ροντινέι, για να πασάρει στον ολομόναχο Ζάχαβι, τον οποίο για ανεξήγητο λόγο δεν μάρκαραν ούτε ο Κάρμο ούτε ο Ρέτσος. Μάλιστα, τρία λεπτά μετά, ο 36χρονος αρχηγός της Μακάμπι Τελ Αβίβ παραλίγο να κάνει και χατ-τρικ.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 52′ ο Ελ Κααμπί σπατάλησε μοναδική ευκαιρία να ξαναβάλει τον Ολυμπιακό στο ματς. Ο Όρτα έκανε μαγική ενέργεια βγάζοντας μόνο του τον Μαροκινό φορ, με τον Μισπάτι να τον νικά στο τετ-α-τετ.




Οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με σέντρες, αλλά ο Ναχμίας τις έδιωχνε σχεδόν όλες. Η Μακάμπι πιο διαβασμένη χρειάστηκε μόλις μια σέντρα του Κανιχόφσκι για να βρει το κεφάλι του Πέρετζ και να γίνει το 1-4 στο 74ο λεπτό. Εν συνεχεία οι γηπεδούχου με όχι καθαρό μυαλό προσπαθούσαν να μειώσουν. Μάλιστα, στάθηκαν άτυχοι με το δοκάρι του Καρβάλιο και έτσι το σκορ δεν άλλαξε. Έτσι, σε μια βδομάδα ο Ολυμπιακός θα κληθεί να κάνει ένα μεγάλο θαύμα στην ουδέτερη έδρα που θα αντιμετωπίσει ξανά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, όπου φέτος είχε έρθει ισόπαλος 2-2.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ