ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Master(s) piece (vid)

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι χάρισαν ακόμη ένα απίθανο μεταξύ τους παιχνίδι που έμεινε στο 1-1 και είχε νικητή το... ποδόσφαιρο!

Master(s) piece (vid)

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν χαρίσει απίθανα ματς. Αναμετρήσεις που δεν θα θέλαμε να τελειώσουν ποτέ. Με νικητές τους… ουδέτερους που τα απολαμβάνουν. Κάτι ανάλογο έγινε γι’ ακόμη μία φορά μεταξύ τους στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Premier League στο «Άνφιλντ».

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ και του Πεπ Γκουαρντιόλα τα έδωσαν όλα και έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν πιο πολλές κλασικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, κυρίως με τον Λουίς Ντίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι είδαν δύο φορές την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Κούιβιν Κέλεχερ.

Η Άρσεναλ παρέμεινε στην κορυφή, αφού έχει τους ίδιους βαθμούς με τη Λίβερπουλ, όμως, στη διαφορά τερμάτων είναι ανώτερη!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι φαινόταν ότι θα έχει καλό ρυθμό και ότι ακόμα και οι πιο απαιτητικοί φίλαθλοι θα έμεναν ικανοποιημένοι από αυτό που επρόκειτο να δουν. Η Μάντσεστερ Σίτι πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πίεζε πολύ ψηλά την άμυνα της Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους έδειξαν ότι μπορούσαν να ανταποκριθούν και να βγάλουν με άνεση την μπάλα από τα καρέ τους.

Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά είχαν γαλάζιο χρώμα. Όμως, από εκεί και έπειτα η Λίβερπουλ όχι μόνο ισορρόπησε αλλά βγήκε με αξιώσεις. Παρόλα αυτά εκείνη που έμελλε να πάρει το προβάδισμα ήταν η Σίτι. Ένα πολύ έξυπνο κόρνερ του Ντε Μπρούιν από τα δεξιά ήταν αρκετό, ώστε ο Στόουνς να πεταχτεί έξυπνα στο πρώτο δοκάρι και να νικήσει από κοντά τον Κέλεχερ για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι από εκείνο το λεπτό και έπειτα ανέβασαν ακόμη περισσότερο τον ρυθμό τους και με τον Μπράντλεϊ από τα δεξιά έφτασαν πολλές φορές στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Νούνιες με τη δύναμή και την ταχύτητά του έβαλε δύσκολα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Σίτι, όπου με τον Στόουνς έδειχνε να ελέγχει τις καταστάσεις. Έτσι, το πρώτο μέρος τελείωσε με τους περσινούς πρωταθλητές Αγγλίας να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τη Λίβερπουλ σε ρόλο οδηγού. Άλλωστε οι παίκτες του Κλοπ ήταν αυτοί που ήθελαν και έψαχναν το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό δεν άργησε να έρθει. Ο Νούνιες εκμεταλλεύτηκε την αδύναμη πάσα του Άκε προς τον Έντερσον και πρόλαβε τον Βραζιλιάνο κίπερ και κέρδισε πέναλτι με τον ΜακΚάλιστερ να παίρνει την «έσχατη των ποινών» και να νικάει με δυνατό σουτ τον αντίπαλο κίπερ για το 1-1 στο 50′. Από αυτή τη φάση τραυματίστηκε ο Έντερσον με τον Ορτέγκα να περνάει στη θέση του. Από εκεί και πέρα η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω και το ματς ήταν ένα πραγματικό… ροντέο.

Η Λίβερπουλ είχε ένα πολύ καλό δεκάλεπτο με τη μία φάση να διαδέχεται την άλλη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους» ήταν ο Ντίας, όπου έχασε δύο  μεγάλες ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ. Στο 63′ ο Κολομβιανός ήταν σε θέση τετ-α-τετ και από κοντά αστόχησε με την μπάλα να φεύγει αρκετά έξω στο πλασέ του. Στο 64′ ο Γουόκερ πήρε την μπουκιά από το στόμα του Ντίας και στο 66′ ο ΜακΚάλιστερ με δυνατό σουτ είδε την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ, μετά από επέμβαση του Ορτέγκα.

Η απάντηση σε όλα αυτά από πλευράς της Σίτι ήταν το χαμένο τετ-α-τετ του Φόντεν στο 58′ με τον Κέλεχερ να τον «καταπίνει» τον Άγγλο παίκτη. Ωστόσο, στο 74′ ο Φόντεν ήταν και πάλι πρωταγωνιστής για τη Σίτι όταν κυνήγησε μία… χαμένη μπαλιά ο Κέλεχερ τον πρόλαβε με την μπάλα να κοντράρει και να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της Λίβερπουλ!

Από εκεί και πέρα η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω, όμως, καμία δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις στιγμές της. Η Σίτι έφτασε πολύ κοντά γι’ ακόμη μία φορά στο 90′ όταν ο Ντοκού έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, αλλά, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Κέλεχερ με το 1-1, παρά την πίεση της Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις, να μένει ως το τέλος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ