ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
Ακόμη μία στιγμή μαγείας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ντίας! (vid)
Θρίαμβος της Στουτγκάρδης, με το μυαλό στη Μαδρίτη η Μπάγερν! (vid)
Πεντάρα και θέαμα η Ντόρτμουντ μετά το αντίο του Ρόις (vid)
Γκολάρα ο Ρόις και ο κακός χαμός στη Βεστφαλία! (vid)
Σεφτέ για Λεωνίδα Στεργίου στην Bundesliga, «κάρφωσε» την Μπάγερν! (vid)
Αμυντικός της Άρσεναλ έβαλε το γκολ της σεζόν, αλλά δεν… μέτρησε! (vid)
Ντέκλαν Ράις: Τα κάνει όλα και συμφέρει φέτος με την Άρσεναλ! (vids)
«Σκούπισε» και την Μπόρνμουθ η Άρσεναλ! (vid)
Ακόμη μία ασίστ από τον Ράις, ακόμη ένα γκολ από τον Τροσάρ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Η Σίτι κινδυνεύει να χάσει τον παίκτη που θα… της κρίνει την σεζόν!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τους «Πολίτες».

Η Σίτι κινδυνεύει να χάσει τον παίκτη που θα… της κρίνει την σεζόν!

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να χάσει έναν πολύτιμο παίκτη στο πιο κρίσιμο σημείο της μάχης για τον τίτλο της Premier League λόγω του συμβολαίου του. Η τρέχουσα κούρσα για το Πρωτάθλημα εξελίσσεται σε μία από τις πιο αμφίρροπες των τελευταίων ετών, με τη Σίτι να βρίσκεται για ακόμη μία φορά ανάμεσα στους διεκδικητές, μαζί με τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ. Κατέχοντας την τρίτη θέση στον πίνακα με 63 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο από τις δύο προαναφερθείσες, η Σίτι πρόσφατα εξασφάλισε ένα πολύτιμο βαθμό στο ντέρμπι με τους «Κόκκινους» και σύντομα θα αντιμετωπίσει και τα «Κανόνια».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Δυστυχώς, για τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο Έντερσον αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες λόγω τραυματισμού στο πόδι που υπέστη κατά τη διάρκεια του 1-1 με την ομάδα του Κλοπ. Ο τραυματισμός προήλθε από ένα φάουλ που έκανε ο ίδιος, με το οποίο παραχώρησε μάλιστα το πέναλτι της ισοφάρισης. Αμέσως μετά αντικαταστάθηκε από τον Ορτέγκα. Σίτι

Η Σίτι κινδυνεύει να χάσει τον Ορτέγκα

Αναγνωρισμένος για τις εξαιρετικές ικανότητές του με την μπάλα στα πόδια, ο Έντερσον θεωρείται ευρέως ως ένας από πιο σημαντικούς παίκτες που έχει αποκτήσει η ομάδα στην εποχή του Ισπανού τεχνικού. Ωστόσο, ο Ορτέγκα, που αποτελεί τη δεύτερη επιλογή της ομάδας, θεωρείται ένας περισσότερο από ικανός αντικαταστάτης. Με τον ίδιο να ετοιμάζεται να ξεκινήσει στον προσεχή αγώνα για τον προημιτελικό του FA Cup εναντίον της Νιούκαστλ και πιθανότατα να παίξει και στους επόμενους αγώνες εναντίον της Άρσεναλ, της Άστον Βίλα και της Κρίσταλ Πάλας, οι εμφανίσεις του μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την πορεία της ομάδας στη σεζόν.

Ωστόσο, η Σίτι αντιμετωπίζει αβεβαιότητα όσον αφορά το μέλλον του Ορτέγκα. Παρά το γεγονός ότι του προσέφεραν νέο συμβόλαιο στο τέλος του 2023, οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Η πλευρά του γκολκίπερ υποστηρίζει ότι οι εμφανίσεις του δικαιολογούν υψηλότερες απολαβές, ειδικά αφού τα περισσότερα μπόνους είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθούν με τον μικρό χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Ακάντζι: «Καλύτερα να σωπάσει ο Άρνολντ! Να μιλήσει πάλι όταν πάρει τρεμπλ!»

Παρά τη φαινομενική ικανοποίηση του Ορτέγκα στο Μάντσεστερ και την επιθυμία του Γκουαρντιόλα να τον διατηρήσει, η Σίτι κινδυνεύει να χάσει τον έμπειρο τερματοφύλακα, καθώς άλλες ομάδες, τόσο στην Premier League όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη, εκφράζουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του ως βασικού τερματοφύλακα για την επόμενη σεζόν.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ