ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσέλσι

Τσέλσι: Ο Μαντουέκε πέτυχε την ΓΚΟΛΑΡΑ της χρονιάς – Ο Πάλμερ έβγαλε ασίστ με τακουνάκι! (vids)

Η Τσέλσι είδε τους Κόουλ Πάλμερ και Νόνι Μαντουέκε να κάνουν... όργια κόντρα στη Λέστερ και να τη στέλνουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Τσέλσι: Ο Μαντουέκε πέτυχε την ΓΚΟΛΑΡΑ της χρονιάς – Ο Πάλμερ έβγαλε ασίστ με τακουνάκι! (vids)

Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λέστερ και χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση με 4-2 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «Μπλε» χάρισαν πολλά στιγμιότυπα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τα δύο γκολ των καθυστερήσεων να ξεχωρίζουν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «Μπλε» κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθούν στο σκορ με δύο γκολ διαφορά. Το σκορ άνοιξε ο Μαρκ Κουκουρέγια,  ο οποίος μετά την όμορφη ενέργεια του Νίκολας Τζάκσον, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι. Το 2-0 του ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Κόουλ Πάλμερ, που σκόραρε μετά την επίσης εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Ραχίμ Στέρλινγκ. Έτσι, η Τσέλσι πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της επανάληψης.

Τσέλσι

Η Τσέλσι πέτυχε δύο ανεπανάληπτα γκολ κόντρα στη Λέστερ

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λέστερ κατάφερε να μειώσει νωρίς, με τον Ντισασί να πετυχαίνει ένα ανεπανάληπτο αυτογκόλ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τον Σάντσες να έχει βγει πιο έξω για να τον βοηθήσει στο να πάρει την μπάλα πιο εύκολα. Μετά από λίγο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με ένα όμορφο πλασέ και έτσι το παιχνίδι έγινε… ροντεό. Η Λέστερ έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αλλαγή από πέναλτι του Ντόιλ σε φάουλ και η Τσέλσι κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα.

Στο 90+2′ οι «Μπλε» άλλαξαν πανέμορφα την μπάλα και ο Κόουλ Πάλμερ με ένα καταπληκτικό τακουνάκι την έδωσε στον Τσουκουεμέκα, ο οποίος από κοντινή απόσταση έκανε το 3-2. Μάλιστα, λίγο αργότερα, στο 90+8′ , ο Μαντουέκε πήρε την μπάλα, πέρασε κυριολεκτικά όποιον βρήκε μπροστά του και με ένα πλασέ-μαγεία έξω από την περιοχή την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 του ματς.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι: Το αυτογκόλ της χρονιάς στο Κύπελλο από τον Ντισασί! (vid)

Δείτε τα δύο μοναδικά γκολ που πέτυχε η Τσέλσι στις καθυστερήσεις: 







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ