Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αρτέτα, τον έχασες – Ηχηρή αποχώρηση στην Άρσεναλ… με απόφαση του κόουτς!
Άρσεναλ

Αρτέτα, τον έχασες – Ηχηρή αποχώρηση στην Άρσεναλ… με απόφαση του κόουτς!

Ο Αρτέτα το έχει πάρει απόφαση... και δεν κάνει βήμα πίσω, αν και κινδυνεύει να χάσει έναν από τους καλύτερους του παίκτες!

20.03.2024 | 16:42

Αν μη τι άλλο η Άρσεναλ έχει την τύχη να έχει στο ρόστερ της δύο σπουδαίους τερματοφύλακες, με τον Αρτέτα να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στους Ράγια και Ράμσντεϊλ.

Ο προπονητής των Λονδρέζων όμως έχει ξεκαθαρίσει πλέον προς όλους πως ο νούμερο «ένα» είναι ο Ντάβιντ Ράγια και τα στατιστικά το αποδεικνύουν. Αυτό φυσικά και δεν αρέσει καθόλου στον Ράμσντεϊλ, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόλις σε 11 αγώνες την φετινή χρονιά.

Ο Άγγλος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με τους “κανονιέρηδες” μέχρι και το καλοκαίρι του 2026, όμως η αποχώρηση του θεωρείται δεδομένη, όπως αναφέρει και ο Fabrizio Romano, καθώς δεν μπορεί να μείνει σε μια ομάδα που θα είναι δεύτερη επιλογή.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η πρόβλεψη του πάντα έγκυρου Fabrizio Romano για το μέλλον του Ράμσντεϊλ:

«Ο Άαρον Ράμσντεϊλ είναι ένας άλλος παίκτης που πρέπει να παρακολουθήσετε καθώς θέλει να παίζει περισσότερο. Γνωρίζουμε ότι η Άρσεναλ θα προχωρήσει στην απόκτηση του Ράγια ως κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικό, οπότε τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του Ράμσντεϊλ;

«Αν και ο Ράμσντεϊλ ήταν ένας φανταστικός επαγγελματίας αυτή τη σεζόν και έχει υποστηρίξει τους συμπαίκτες του, ειδικά τον Ράγια, θέλει να παίζει και στο τέλος αυτής της σεζόν θα είναι καιρός να αναζητήσει νέες λύσεις.

«Δεν μπορεί να μείνει στην Άρσεναλ στον πάγκο και έτσι θα κοιτάξει τις επιλογές στην αγορά για να βρει μια νέα λύση»,

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version