ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Retro Stories

Η Μπαρτσελόνα ακόμα γελάει… Η ιστορική «τεσσάρα» μέσα στο σπίτι της Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Η Μπαρτσελόνα, μέσω των social media της, θυμήθηκε και πάλι ένα αποτέλεσμα που δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα ακόμα γελάει… Η ιστορική «τεσσάρα» μέσα στο σπίτι της Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Η Μπαρτσελόνα φέτος δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Ειδικά εντός της Ισπανίας. Στην Ευρώπη οι παίκτες του Τσάβι αν και με κάποια δυσκολία, κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Νάπολι και πλέον καλούνται να κάνουν κάτι ανάλογο και απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Βέβαια, τελευταία φορά που οι Παριζιάνοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Καταλανούς ήταν αυτοί που είχαν χαμογελάσει στο τέλος!

Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο και στη ζωή όλα είναι πιθανά. Ειδικά στα νοκ- άουτ παιχνίδια. Παρόλα αυτά οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν το μυαλό τους και τα μάτια τους μόνο στο παρόν και το τι θα φέρει το μέλλον. Αλλά και στο παρελθόν. Ειδικά όταν πρόκειται για αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης και κάποια μεγάλη  επικράτηση.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Αυτή είναι η στοιχηματική πρόταση της KINGBET και κάνει πάταγο!

Η Μπαρτσελόνα, μέσω των social media, που διαθέτει φρόντισε να υπενθυμίσει σε φίλους και εχθρούς την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί της «βασίλισσας» με σκορ 4-0. Μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Κάτι που κάνει ακόμη πιο μεγάλη και ιστορική την επικράτησή της. Ήταν 20 Μαρτίου του 2022 όταν οι παίκτες του Τσάβι έκαναν… πλάκα στους Μαδριλένους, όπου την ίδια σεζόν κατέκτησαν όχι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και το Champions League στον τελικό, όπου είχε ως αντίπαλο τη Λίβερπουλ στο Παρίσι. Μπαρτσελόνα: Μία ιστορική νίκη, αλλά χωρίς κανένα... αντίκρισμα! 

Μπαρτσελόνα: Μία ιστορική νίκη, αλλά χωρίς κανένα… αντίκρισμα!

Δεν είναι μόνο η νίκη για την Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ότι ήρθε με μία σπουδαία εμφάνιση και φυσικά με τέσσερα γκολ υπέρ και κανένα κατά. Μάλιστα, όσοι είχαν δει εκείνη την αναμέτρηση ακόμη έχουν να λένε για τις πολλές ευκαιρίες που σπατάλησε ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάγκ.

Ο Γκαμπονέζος στράικερ ήταν από τους πρωταγωνιστές εκείνης της βραδιάς χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε. Ωστόσο, θα μπορούσε να είχε γράψει πολλά περισσότερα το κοντέρ, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα του αν ήταν πιο αποτελεσματικός, μπροστά από τον Τιμπό Κουρτουά.

Εν τέλει τα γκολ της νίκης της Μπαρτσελόνα με σκορ 4-0 σημείωσαν οι Ομπαμεγιάνγκ (δύο), Φεράν Τόρες και Ρόναλντ Αραούχο. Μία νίκη που δεν είχε κανένα αντίκρισμα επί της ουσίας, παρά μόνο λόγους prestige, αφού το πρωτάθλημα πήγε και πάλι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ