ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ ετοιμάζει μεγάλη αλλαγή στην άκρη του πάγκου!

Ο Ράτκλιφ θέλει να αλλάξει ολοκληρωτικά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φαίνεται πως έχει ήδη στο μυαλό του το πώς θέλει να λειτουργεί ο σύλλογος.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ ετοιμάζει μεγάλη αλλαγή στην άκρη του πάγκου!

Η «Telegraph» αναφέρει ότι με την αλλαγή στην ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την έλευση του Ράτκλιφ, αναμένεται να υπάρξουν και πολλές αλλαγές για τον εκσυγχρονισμό του συλλόγου, με μία από αυτή να αφορά την άκρη του πάγκο, ανεξάρτητα από το αν θα παραμείνει εκεί ο Έρικ Τεν Χαγκ ή όχι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο νέος ιδιοκτήτης των «Κόκκινων Διαβόλων» επιδιώκει να απομακρυνθεί από το παραδοσιακό μοντέλο προπονητή που θυμίζει την εποχή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όπου ένα και μόνο άτομο επέβλεπε διάφορες πτυχές του συλλόγου. Αντ’ αυτού, το νέο μοντέλο που οραματίζεται θα βλέπει τον προπονητή να επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στα καθήκοντα των αγώνων και της προπόνησης στο Κάρινγκτον. Οι αρμοδιότητες πρόσληψης θα ανατεθούν στον νέο αθλητικό διευθυντή Νταν Άσγουορθ και στον διευθύνοντα σύμβουλο Ομάρ Μπεράντα κατά την ανάληψη των καθηκόντων τους στη Γιουνάιτεντ.

Η ενεργή συμμετοχή του Τεν Χαγκ στην απόκτηση παικτών είχε ως αποτέλεσμα σημαντικές δαπάνες για μεταγραφές όπως του Αντονί, του Κασεμίρο και του Μέισον Μάουντ, οι οποίοι απέτυχαν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες, βάζοντας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Ολλανδό τεχνικό. Ωστόσο, η προτεινόμενη αναδιάρθρωση του Ράτκλιφ δεν εξαρτάται από το μέλλον του Τεν Χαγκ στο Ολντ Τράφορντ, καθώς εκκρεμεί απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο. Γιουνάιτεντ

Ο Ράτκλιφ θέλει να αλλάξει το πως λειτουργεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής του στο podcast του Τζεράιντ Τόμας, «Cycling Club», ο Ράτκλιφ υπογράμμισε τη σημασία της δημιουργίας του κατάλληλου οργανωτικού πλαισίου στη Γιουνάιτεντ και τόνισε τον εξελισσόμενο ρόλο του προπονητή που διαφέρει από τον παραδοσιακό ρόλο του μάνατζερ. «Είναι από εκεί που ξεκινάς. Χρειάζεσαι τη σωστή οργάνωση και δομή. Στις παλιές μέρες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αυτός ήταν ο προπονητής», σημείωσε. «Λοιπόν, σήμερα δεν έχουμε μάνατζερ, έχουμε προπονητή. Και ένας προπονητής συνήθως αναφέρεται σε έναν αθλητικό διευθυντή, ο οποίος με τη σειρά του αναφέρεται στον διευθύνοντα σύμβουλο. Πού κολλάει η πρόσληψη προσωπικού; Στρατηγική; Όλα αυτά τα θέματα. Πρέπει να δημιουργήσετε σωστά την οργάνωσή σας και στη συνέχεια να τη στελεχώσετε με άτομα υψηλού επιπέδου», ολοκλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Ο παικταράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ονειρεύεται να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Παραδοσιακά, οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εποπτεύονταν συνολικά από προσωπικότητες όπως ο Φέργκιουσον, ο οποίος ασκούσε σημαντική επιρροή στις αποφάσεις για τις μεταγραφές. Ωστόσο, το προτεινόμενο μοντέλο του νέου ιδιοκτήτη ευθυγραμμίζεται με τις σύγχρονες τάσεις διαχείρισης του ποδοσφαίρου, όπου οι σύλλογοι διαχωρίζουν ολοένα και περισσότερο τις αθλητικές και προπονητικές αρμοδιότητες, επιτρέποντας στον προπονητή να εστιάζει στην απόδοση στο γήπεδο, ενώ άλλα στελέχη χειρίζονται τις στρατηγικές αποφάσεις.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ