ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

ΠΑΛΜΕΡ Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ, αυτόχειρας η Γιουνάιτεντ με την ανατροπή της χρονιάς! (vid)

Εκτός πραγματικότητας η ματσάρα του «Στάμφορντ Μπριτζ» με τον Πάλμερ με δυο γκολ στις καθυστερήσεις να υπογράφει τιτάνια νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-3!

ΠΑΛΜΕΡ Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ, αυτόχειρας η Γιουνάιτεντ με την ανατροπή της χρονιάς! (vid)

Ένας εξαιρετικά καλός λόγος για να κοιμηθείτε λίγο αργότερα απόψε ήταν η ματσάρα του «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Τσέλσι που είχε αυτοκτονικές τάσεις μέχρι και τις καθυστερήσεις μιας και το 2-0 υπέρ της είχε γίνει 2-3. Όμως, εκεί που σταματά η λογική, μιλάει ο Κόουλ Πάλμερ. Ο Άγγλος διεθνής εξτρέμ όχι μόνο έσωσε τα προσχήματα, αλλά χάρισε απίθανο τρίποντο στους μπλε του Λονδίνου με 4-3 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δυο γκολ σε δυο λεπτά!

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο ανέβηκε στη 10η θέση και στους 43 βαθμούς, ούσα στο -5 από τους «κόκκινους διαβόλους» που είναι έκτοι και βλέπουν τα όνειρα για Champions League να γκρεμίζονται. Ενώ την Κυριακή 7 του μήνα υποδέχονται την πρωτοπόρο, Λίβερπουλ η οποία προηγουμένως επιβλήθηκε με 3-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Τσέλσι. Ο Κόνορ Γκάλαχερ άνοιξε το σκορ την ομάδα του με ωραίο σουτ εντός περιοχής που ήταν ανήμπορος να βγάλει ο Αντρέ Ονάνα. Το διπλό προβάδισμα για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε στο 19ο λεπτό ο Κόουλ Πάλμερ, ο διασωθέντας της τραγικής αγωνιστικής περιόδου που διανύουν οι μπλε του Λονδίνου.

Τα πάνω κάτω έφερε η Γιουνάιτεντ, αποσβολωμένη η Τσέλσι

Κάπου εκεί τα πράγματα δεν πήραν καθόλου καλή τροπή για την Τσέλσι. Μιας και η Γιουνάιτεντ βρήκε τον δρόμο για την ισοφάριση πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κιόλας! Μέσα σε πέντε λεπτά για την ακρίβεια όλα ξεκίνησαν από την αρχή στο Λονδίνο. Στο 34ο λεπτό ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο εκμεταλλεύτηκε το παιδαριώδες λάθος του Μόισες Καϊσέδο μειώνοντας σε 2-1. Το ματς στα ίσια έφερε η κεφαλιά του Μπρούνο Φερνάντες στο 39′.

Θυμηθείτε τα δυο γκολ της Γιουνάιτεντ:

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 67′ ο Γκαρνάτσο, «χτύπησε» ξανά μετά από φοβερή ασίστ του Άντονι και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε μπροστά τη Γιουνάιτεντ, που έδειχνε έτοιμη να επεκτείνει το αήττητο σερί της απέναντι στην Τσέλσι σε 13ο ματς πρωταθλήματος και 8ο σερί μέσα στο Λονδίνο!

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, νόμιζαν ότι είχαν «καθαρίσει» το διπλό… Αμ δε, διότι λογάριασαν χωρίς τον Κόουλ Πάλμερ. Ο 21χρονος μέσος στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων (αρχικά είχαν υποδειχθεί οκτώ από το διαιτητή) ισοφάρισε σε 3-3 πάλι με πέναλτι, που κέρδισε ο Μαντουέκε από τον κάκιστο απόψε, Ντιόγκο Νταλότ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το σκορ αυτό θα ήταν το τελικό στο παιχνίδι, στο 90’+11 ο Πάλμερ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κι αφού η μπάλα βρήκε στο σώμα του ΜακΤόμινέι κατέληξε στα δίχτυα του Ονάνα για να «γραφτεί» με αυτό τον τρόπο το 4-3!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ