ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa Conference League

Ο ΠΑΟΚ έχασε, αλλά η αποστολή με την Μπριζ δεν… χάθηκε! (vids)

Ο ΠΑΟΚ έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Κλαμπ Μπριζ, όμως, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στη ρεβάνς που θα γίνει στην «Τούμπα».

Ο ΠΑΟΚ έχασε, αλλά η αποστολή με την Μπριζ δεν… χάθηκε! (vids)

Ο ΠΑΟΚ έχασε από την Μπριζ με σκορ 1-0 στον πρώτο προημιτελικό του Conference League. Όμως, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στην «Τούμπα» σε μία εβδομάδα από τώρα.

Οι Βέλγοι ναι μεν ήταν ανώτεροι και είχαν μερικές καλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Αλλά αυτό δεν συνέβη, χάρη σε πολλές και κρίσιμες επεμβάσεις του Ντόμινικ Κοτάρσκι, όπου έπιασε μέχρι και πέναλτι και όλοι στη Θεσσαλονίκη μπορούν να ελπίζουν ότι στο τέλος η «αποστολή στην Μπριζ» -όπως είναι και ο τίτλος της ταινίας- θα έχει happy end!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με χειρότερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα δεν ήταν συγκεντρωμένη και αυτό έμελλε να το πληρώσει πολύ ακριβά. Οι παίκτες του Λουτσέσκου έχασαν την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής με τους Βέλγους να βγαίνουν εύκολα και γρήγορα μπροστά. Η μπάλα πήγε στα πόδια του Φέτλεσεν και εκείνος με άνεση χώρου και χρόνου έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ στο 6′.

Αυτό ήταν λογικό και επόμενο να αποσυντονίσει από λίγο ως πολύ τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες του, όπου χρειάστηκαν ώρα μέχρι να πατήσουν και πάλι καλά στα πόδια τους και να βγουν μπροστά με προϋποθέσεις. Από την άλλη η Μπριζ ήταν αυτή που είχε την μπάλα στα πόδια της, είχε την κατοχή και γενικότερα ήλεγχε τον ρυθμό της αναμέτρησης. Αλλά ως εκεί. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι Θεσσαλονικείς ήξεραν πολύ καλά ποιους χώρους να πιάσουν και πως να αμυνθούν απέναντι στους Βέλγους, όπου δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια φάση της προκοπής μπροστά από την εστία του Κοτάρσκι.

Βέβαια, και ο ΠΑΟΚ στο επιθετικό κομμάτι δεν ήταν καλός. Η μπάλα πήγε αρκετές φορές στα πόδια του Τάισον και του Κωνσταντέλια, αλλά, οι αμυντικοί των γηπεδούχων τους μπλόκαραν με ευκολία και επιτυχία. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν με μερικά δυνατά και μακρινά σουτ να γίνουν απειλητικοί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο δεύτερο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ βρήκε πιο πολλούς χώρους στα άκρα όμως δεν κατάφερε να τους αξιοποιήσει. Στο 72΄η ελληνική ομάδα έφτασε πολύ κοντά σε ένα γκολ, μετά από φάουλ του Ζίβκοβιτς αλλά η μπάλα δεν βρήκε στο κεφάλι του Οζντόεφ.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη στιγμή της αναμέτρησης και της Μπριζ για δεύτερο γκολ ήρθε στο 78′ όταν ο Κοτάρσκι υπέπεσε σε πέναλτι. Όμως, ο κίπερ του ΠΑΟΚ βγήκε νικητής στη μονομαχία του με τον Τιάγκο, αφού έπιασε το πέναλτι με τα πόδια και κράτησε το ματς στο 1-0, όπου έμεινε ως το τέλος παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε σχεδόν ροντέο στο τέλος με τους παίκτες να αφήνουν τις θέσεις τους και την μπάλα να πηγαίνει πάνω- κάτω.
















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ