ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Conference League

Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την αμέριστη χαρά του μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»

Παρών στο «Σουκρού Σαράτσογλου» ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» μίλησε για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του και βλέπει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία. «Είναι μια πολύ μεγάλη βραδιά, σπάσαμε ένα ρεκόρ μέσα στην Πόλη. Εμάς μας αρέσει ο ανήφορος, ειδικά εδώ μέσα, σε αυτό το γήπεδο, με αυτή την ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δείξαμε όλοι μαζί ενωμένοι τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου, του πρωταθλητή, του Ολυμπιακού. Είπα και στα παιδιά μέσα πως αυτή η ομάδα μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τζολάκης

Το έχουμε πιστέψει και μπορούμε να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες στιγμές. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και θα συνοδεύει τις γενιές που έρχονται. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, ήδη έχουν εκπληρωθεί ορισμένα όνειρα που στο παρελθόν θα φανταζόταν κάποιος δύσκολο να υλοποιηθούν, αλλά είδατε πώς ξεκινήσαμε. Με διορθωτικές αλλαγές, όλοι μαζί ενωμένοι, βλέπετε τα αποτελέσματα. Μας αρέσει ο ανήφορος, ειδικά εδώ μέσα», ανέφερε αρχικά ο Μαρινάκης.

Για το αν σκέφτεται τον τελικό της διοργάνωσης είπε: «Αυτό που σκέφτομαι είναι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να προχωρήσουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Για την επίδραση του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ανέφερε: «Το είπα και στα αποδυτήρια στα παιδιά. Με τον κ. Μεντιλίμπαρ αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πως ρισκάρει και του αρέσουν τα δύσκολα. Σήμερα ξεκίνησε με φουλ επίθεση, γιατί ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε, όχι για να κρατήσουμε την ισοπαλία. Του αρέσει ο ανήφορος. Ανανεώσαμε μαζί του όταν χάσαμε 1-4 από τη Μακάμπι. Δεν είμαστε ούτε για τα πανηγύρια, αλλά για τα δύσκολα. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ