ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ηγετικές δηλώσεις Αρτέτα: «Είναι η ώρα να δείξουμε ποιοι είμαστε»

Ο Μίκελ Αρτέτα μίλησε για την εμφάνιση της Άρσεναλ στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Γουλβς και τη νίκη που ήρθε με σκορ 2-0.

Ηγετικές δηλώσεις Αρτέτα: «Είναι η ώρα να δείξουμε ποιοι είμαστε»

Ο Μίκελ Αρτέτα γνώριζε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολη θα ήταν η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουλβς. Ωστόσο, οι παίκτες του δεν τον απογοήτευσαν. Ίσα- ίσα τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο με τη νίκη που πήραν μέσα στο «Μολινό» με σκορ 2-0. Ένα αποτέλεσμα που τους φέρνει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, μιας και η Μάντσεστερ Σίτι έχει ένα αγώνα λιγότερο.

Ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε και πάλι πόσο δύσκολες ήταν οι τελευταίες ημέρες για εκείνον και την ομάδα του, μετά την ήττα από την Άστον Βίλα και τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League. Γι’ αυτό τον λόγο περίμενε μία αντίδραση από τους παίκτες του που ήρθε με τον καλύτερο τρόπο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μίκελ Αρτέτα, μετά την εκτός έδρας νίκη της Άρσεναλ:

«Ήταν μία πολύ καλή απάντηση από πλευράς μας. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου. Αντιδράσαμε με τον σωστό και τον κατάλληλο τρόπο. Δικαιούμασταν τη νίκη, όπως και το να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Προφανώς και ήμασταν απογοητευμένοι για την ήττα και τον αποκλεισμό με την Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, σε αυτό το επίπεδο οι μικρές λεπτομέρειες είναι που παίζουν ρόλο και κάνουν τη διαφορά.

Αλλά έχουμε πέντε παιχνίδια ακόμα μπροστά μας και θέλουμε να τα πάρουμε όλα. Είναι καλό που επιστρέψαμε και πάλι στην κορυφή. Γι’ ακόμη μία φορά δείξαμε την εικόνα που έπρεπε να έχουμε στην άμυνά μας και το γεγονός ότι δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ είναι κάτι που μας βοηθάει να παίρνουμε νίκες. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς από πλευρά μας είναι να νικήσουμε τα επόμενα ματς που έχουμε. Είναι απίθανο πόσο καλά τα έχουμε πάει από την αρχή του χρόνου, αλλά δεν είμαστε στην κορυφή. Από την άλλη, όμως, αυτό είναι το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Αυτή είναι η στιγμή να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Ή μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την εβδομάδα και τις δύο ήττες που είχαμε, όσο δύσκολο και αν είναι όλο αυτό. Αν θέλουμε να δείξουμε τι ομάδα είμαστε ή τι μπορούμε να κάνουμε υπάρχει ένας τρόπος. Και αυτός είναι να νικήσουμε στα επόμενα παιχνίδια μας», τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ