Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!

Στην Μπαρτσελόνα έχουν θέσει υψηλούς μεταγραφικούς στόχους για την νέα σεζόν!

26.04.2024 | 17:10

Η Μπαρτσελόνα μετά την παραμονή του Τσάβι στον πάγκο έχει ήδη βάλει μπρος το μεταγραφικό της πλάνο, καθώς την φετινή χρονιά… δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα παραπάνω. Όλοι στον σύλλογο έχουν ρίξει το βάρος στην νέα σεζόν και στόχος είναι να αποκτηθούν μερικοί ποδοσφαιριστές με ποιότητα και εμπειρία, προκειμένου να συνεπάρουν τους νεαρούς αστέρες της ομάδας.

Σύμφωνα με την SPORT, ο Μάρκο Βεράτι είναι ψηλά στην μεταγραφική λίστα των Καταλανών, καθώς ο Τσάβι τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Ο Ιταλός σταρ αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2023 στην Ελ-Αράμπι, η οποία είναι ομάδα του Κατάρ, όμως ο έμπειρος μέσος έχει αποφασίσει να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης και η Μπαρτσελόνα θέλει να του δώσει αυτήν την δεύτερη ευκαιρία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το πάει μέχρι τέλους η Μπαρτσελόνα – Κολλάει στο οικονομικό και τον θέλει… τσάμπα!

Το αρνητικό είναι πως ο Βεράτι έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Κατάρ μέχρι και το καλοκαίρι του 2025 και ο σύλλογος ζητάει ένα ποσό που θα αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ για τον 32χρονο μέσο.

Οι Καταλανοί έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να δώσουν αυτά τα χρήματα, με τον Ιταλό μέσο να είναι αυτός που θα μεσολαβήσει για να μειωθούν οι απαιτήσεις της Ελ-Αράμπι

Η Μπάρτσα θα τον περιμένει μέχρι το καλοκαίρι και είναι το φαβορί για την απόκτηση του σε περίπτωση που εν τέλει επιστρέψει στην Ευρώπη…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version