Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ανοίξει το σκορ απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τον Αρντά Γκιουλέρ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

26.04.2024 | 22:58

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 3-2 στο El Clasico και έτσι «αγκάλιασε» την La Liga. Έτσι, ο Κάρλο Αντσελότι αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες στο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του UEFA Champions League.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Αρντά Γκιουλέρ δεν έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά φέτος από τον Ιταλό τεχνικό και έχει περάσει το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν στον πάγκο της Ρεάλ. Ωστόσο, στα λίγα λεπτά που έχει αγωνιστεί, έχει καταφέρει να δείξει πως ξέρει… πολλά κιλά μπάλα και κόντρα στη Σοσιεδάδ ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός στο Πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρεάλ.

Ο Γκιουλέρ άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και η Ρεάλ δυσκολεύτηκε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της. Ωστόσο, όπως σε κάθε αγώνα φέτος, στην κόντρα ήταν… φωτιά και έτσι κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, στο 30ο λεπτό ο Καρβαχάλ βρέθηκε στην περιοχή της Σοσιεδάδ και γύρισε όμορφα στον Γκιουλέρ, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!

Έτσι, ο Γκιουλέρ κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στο Πρωτάθλημα και απέδειξε ακόμη μία φορά για πιο λόγο ο ισπανικός σύλλογος κινήθηκε για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Δείτε το γκολ που πέτυχε ο Γκιουλέρ στην πρώτη συμμετοχή ως βασικός στο Πρωτάθλημα:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version