Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Bundesliga

Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική γλυτώνει την ήττα και παίρνει την ισοπαλία (2-2) με τη Στουτγκάρδη με γκολ στις καθυστερήσεις!

27.04.2024 | 21:53

H Μπάγερ Λεβερκούζεν ΔΕΝ πρόκειται να χάσει φέτος. Ποτέ και πουθενά! Όσες φορές και αν έχει φτάσει κοντά στην ήττα πάντα κάτι γίνεται και ξεγλιστράει από αυτή! Συνέβη πριν από μία εβδομάδα στο εκτός έδρας ματς με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο 97′. Συνέβη εκ νέου στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Στουτγκάρδη με το τέρμα του Άντριχ στο 96′.

Οι παίκτες του Τσάμπι Αλόνσο έμειναν στο 2-2 με τους Σουηβούς στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 από το 56′!

Έτσι, η Λεβερκούζεν έμεινε αήττητη για 46ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Αλόνσο γνωρίζει ότι οι παίκτες του όλη τη σεζόν έχουν δώσει ρέστα με τις εμφανίσεις τους. Με το πως έχουν αγωνιστεί από την αρχή ως τώρα στο φινάλε. Όμως, τους πιέζει για κάτι μεγάλο. Κάτι ιστορικό. Να μην χάσουν ούτε ένα παιχνίδι ως το τέλος της σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα. Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά από καμία άλλη ομάδα.

Η Στουτγκάρδη έβαλε από νωρίς πίεση στους νέους πρωταθλητές Γερμανίας και αυτό γιατί κατάφερε να σκοράρει δις! Το πρώτο τέρμα των φιλοξενούμενων ήρθε από τον Φίνριχ στο 47′ με το 2-0 να γίνεται από τον Ουντάβ στο 56′. Από εκεί και πέρα, όμως, το παιχνίδι είχε μία ομάδα να κυριαρχεί. Και αυτή ήταν η Λεβερκούζεν.

Οι παίκτες του Αλόνσο όχι μόνο δεν τα παράτησαν αλλά πίεσαν ακόμη περισσότερο όταν μείωσαν σε 2-1 με τον Αντλί. Η Στουτγκάρδη προσπάθησε να απορροφήσει την πίεση και τις επιθέσεις των γηπεδούχων. Και τα κατάφερε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό! Ωστόσο, το καλό οι γηπεδούχοι το κρατούσαν για το τέλος. Γι’ ακόμη μία φορά, κάνοντας το 2-2 στο 96′ με τον Άντριχ.

Έτσι, η Λεβερκούζεν έμειξε αήττητη για 46ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version