Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-1) στο ντέρμπι της τετράδας.

28.04.2024 | 00:10

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχθηκε την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην έδρα της για το Πρωτάθλημα, με τις δύο ομάδες να… καίγονται για τη νίκη. Οι δύο σύλλογοι επιθυμούσαν να πάρουν το τρίποντο ώστε να τερματίσουν στην τετράδα και να πάρουν το εισιτήριο για το UEFA Champions League. Τελικά, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κατάφερε να επικρατήσει και πλέον έχει «αγκαλιάσει» την τέταρτη θέση.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και προσπαθούσε να βρει χώρους για να γίνει απειλητική, όμως δεν κατάφερνε να βρει την τελική πάσα. Στο 5ο λεπτό η Μπιλμπάο απείλησε με τον Ινάκι Γουίλιαμς, αλλά το βολέ του πέρασε μακριά από την εστία. Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Ατλέτικο βγήκε στην επίθεση και μετά από μία κακή απομάκρυνση η μπάλα κατέληξε στον Ροντρίγκο Ντε Πολ.

Η Ατλέτικο πήρε το ντέρμπι της… τετράδας

Αυτός έκανε δύο κοντρόλ και δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή. Η μπάλα κόντραρε στα σώματα, άλλαξε πορεία και έτσι κατέληξε στα δίχτυα του Ουνάι Σιμόν, με την Ατλέτικο να παίρνει το προβάδισμα. Η Αθλέτικ Μπιλμάο πίεσε και τελικά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 45ο λεπτό ο Νίκο Γουίλιαμς σκόραρε με το αριστερό πόδι και διαμόρφωσε το 1-1 του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν άργησε να πάρει ξανά το προβάδισμα. Στο 52ο λεπτό ο Άνχελ Κορέα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Μάλιστα, στο 80′ η Ατλέτικο «κλείδωσε» τη νίκη, καθώς ο Ουνάι Σιμόν έστειλε κατά λάθος την μπάλα στην εστία του και έτσι διαμόρφωσε το τελικό 3-1 του ματς.

Διαβάστε επίσης: Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!

Έτσι, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε τη νίκη και έφτασε τους 64 βαθμούς στην τέταρτη θέση, ενώ η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι 5η με 58 πόντους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version