Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
Serie A

Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)

Ο Τάμι Έιμπραχαμ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για τη Ρόμα στο γήπεδο της Νάπολι με το 2-2 να μην βολεύει κανέναν.

28.04.2024 | 21:00

Σπουδαίο ντέρμπι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» ανάμεσα στις Νάπολι και Ρόμα. Δυο ομάδες που μάχονται για την Ευρώπη, αλλά για διαφορετικά εισιτήρια. Καμιά τους νικήτρια σήμερα με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ. Συγκινήσεις, ανατροπή και τελικά ένα «Χ» που δεν βόλεψε κανέναν στη Νάπολη. Μιας και οι περσινοί πρωταθλητές είναι στο -5 από την 7η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League κι εκεί είναι η Λάτσιο. Οι δε «τζιαλορόσι» βρίσκονται στην 5η θέση προσωρινά με 59 βαθμούς καθώς η Αταλάντα νίκησε την Έμπολι με 2-0 και την πλησίασε στο -2, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο. Θυμίζουμε πως η Serie A στέλνει πέντε ομάδες στο Champions League του χρόνου.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «τζιαλορόσι», αν και προηγήθηκαν στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», γλίτωσαν στο τέλος την ήττα από τη Νάπολι, με τον Εϊμπραχαμ (που είχε μπει ως αλλαγή) να διαμορφώνει στο 88΄ το τελικό 2-2. Ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε το πρώτο του τέρμα στη σεζόν στην έκτη του εμφάνιση. Θυμίζουμε πως είχε τραυματιστεί σοβαρά με ρήξη χιαστού τον Ιούνιο του 2023.




Όλα έγιναν στο δεύτερο μέρος και άρχισαν στο 59ο λεπτό. Το εύστοχο πέναλτι του Πάουλο Ντιμπάλα έδωσε προβάδισμα στη Ρόμα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, όμως γρήγορα οι «παρτενοπέι» ισοφάρισαν. Με αρκετή δόση τύχης ο Ολιβέρα έκανε το 1-1 δίνοντας πνοή στο «Μαραντόνα». Στο 84′ ήρθε η σειρά των γηπεδούχων να σκοράρουν από την άσπρη βούλα με τον Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος βρέθηκε εκ νέου στην 3η θέση των σκόρερ της φετινής Serie A με 14 γκολ. Ο Ντιμπάλα έφτασε τα 13, ενώ ο δεύτερος Βλάχοβιτς έχει 16 κι ο πρώτος Λαουτάρο Μαρτίνες 23. Την τελευταία λέξη της Ρόμα είπε ο Έιμπραχαμ στο 89′ από ασίστ του Εντικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version