Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Τσέλσι

Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!

Ο Τιάγκο Σίλβα με δηλώσεις του είπε το «αντίο» στην Τσέλσι και είναι έτοιμος για τον νέο σταθμό της καριέρας του!

29.04.2024 | 16:07

Ο Τιάγκο Σίλβα, ο μεγάλος ηγέτης της Τσέλσι, αποκάλυψε με δηλώσεις του πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τους Λονδρέζους!

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός μετά από χρόνια παρουσίας του στο Λόνδινο, ανακοίνωσε το “αντίο” του…

«Η Τσέλσι σημαίνει πολλά για εμένα. Ήρθα εδώ με την πρόθεση να μείνω στην ομάδα έναν χρόνο και κατέληξα να παραμείνω τέσσερα χρόνια. Ο σύλλογος σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Οι γιοι μου παίζουν για την Τσέλσι. Είμαστε όλοι υπερήφανοι που παίζουμε για αυτή την ομάδα. Ελπίζω τα παιδιά μου να συνεχίσουν να βρίσκονται εδώ. Να έχουν τις κατάλληλες συνθήκες σε αυτό που αγαπούν. Τα έδωσα όλα στην ομάδα. Νομίζω πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα αυτά τα χρόνια», ήταν μερικά από τα λόγια του Τιάγκο Σίλβα.

Πλέον τσεκάρει τις εναλλακτικές για το μέλλον του και όλα δείχνουν πως πρωταρχικός του στόχος είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αναφέρει ο Fabrizio Romano, ο Τιάγκο Σίλβα κρατάει ανοιχτές όλες τις πόρτες για το μέλλον του και δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση την απόσυρση του!

Σύμφωνα με τον ίδιο, το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του είναι η Φλουμινένσε, η οποία έχει ήδη κάνει την προσφορά της προς τον πολύπειρο στόπερ. Παρόλα αυτά δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση, καθώς ο Σίλβα θέλει πρώτα να το συζητήσει με την οικογένεια του…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version