Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
Τσέλσι

To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)

Ο Τιάγκο Σίλβα με ένα βίντεο είπε το «αντίο» στους οπαδούς της Τσέλσι αφήνοντας ωστόσο παράθυρο επιστροφής στο μέλλον.

29.04.2024 | 13:32

Τέσσερα χρόνια ήταν αυτά! Ο Τιάγκο Σίλβα το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ανακοίνωσε και επίσημα το φινάλε της συνεργασίας του με την Τσέλσι. Ο πολύπειρος αμυντικός κλείνει το κεφάλαιο Αγγλία, το κεφάλαιο Ευρώπη και στα 39 του ετοιμάζεται για την επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Τον τελευταίο του… χορό πριν το τέλος της σπουδαίας καριέρας του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα συγκινητικά λόγια του Τιάγκο Σίλβα στους οπαδούς της Τσέλσι

«Η Τσέλσι σημαίνει πολλά για εμένα. Ήρθα εδώ με την πρόθεση να μείνω στην ομάδα έναν χρόνο και κατέληξα να παραμείνω τέσσερα χρόνια. Ο σύλλογος σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Οι γιοι μου παίζουν για την Τσέλσι. Είμαστε όλοι υπερήφανοι που παίζουμε για αυτή την ομάδα. Ελπίζω τα παιδιά μου να συνεχίσουν να βρίσκονται εδώ. Να έχουν τις κατάλληλες συνθήκες σε αυτό που αγαπούν. Τα έδωσα όλα στην ομάδα. Νομίζω πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα αυτά τα χρόνια.

Αλλά δυστυχώς όλα έχουν μια αρχή αλλά και ένα τέλος. Ελπίζω να αφήνω την πόρτα ανοιχτή πιστεύοντας πως στο μέλλον θα μπορώ να επιστρέψω και να βρεθώ σε κάποιο άλλο πόστο. Είναι μια απερίγραπτη αγάπη. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Προφανώς όταν ξεκίνησα εδώ ήταν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οπότε δεν υπήρχαν οπαδοί στο γήπεδο. Αλλά η αγάπη ήρθε από τα social media και μετά την πανδημία την έζησα και στο γήπεδο. Οι οπαδοί με σεβάστηκαν. Εμένα, την διαδρομή μου, το ταλέντο μου. Υπάρχει μια αμοιβαία αγάπη. Είναι δύσκολο να πω το αντίο. Μια φορά «μπλε», για πάντα «μπλε». Τα αντίο είναι για εκείνους που αποχαιρετούν και δεν επιστρέφουν. Εγώ θέλω να έρθω ξανά εδώ μια μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τιάγκο Σίλβα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version