Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Primera División

«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)

Ανήμερα του Πάσχα και της ονομαστικής του εορτής, ο Τάσος Δουβίκας χάρισε τη νίκη στη Θέλτα στο ματς με τη Βιγιαρεάλ (3-2).

05.05.2024 | 21:27

Άκρως σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην κατηγορία, πανηγύρισε σήμερα η Θέλτα. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον εορτάζοντα. Τάσο Δουβίκα, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 82ο λεπτό, η ομάδα από το Βίγκο επιβλήθηκε 3-2 της Βιγιαρεάλ στο «Μπαλαΐδος», στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής.

Η Θέλτα με αυτό τον τρόπο πήρε τρεις πολύτιμους για τη σωτηρία της βαθμούς, καθώς βρίσκεται πλέον στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παράλληλα, οι νικητές «ψαλίδισαν» τις (όποιες) ελπίδες του «κίτρινου υποβρυχίου» για να προλάβει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι της γηπεδούχου ομάδας αποθέωσαν τον Δουβίκα, με το σχετικό βίντεο να αναρτάται στα social media της.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στο 12ο λεπτό ο Αλμπέρτο Μορένο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως δέκα λεπτά ο Ιάγο Άσπας ισοφάρισε. Στο 39′ ο Λάρσεν ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει ο Γκονσάλο Γκέδες στο 65ο λεπτό. Για να έρθει στο 82′ ο Δουβίκας με ωραία κεφαλιά από μπαλιά του Άσπας να δώσει το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Ενδέκατο γκολ για τον Αθηναίο επιθετικό στη σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version