Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Άστον Βίλα σμπαραλιάζει τους μεγάλους και παίρνει αστέρι αξίας 70 εκατ. ευρώ
Premier League

Η Άστον Βίλα σμπαραλιάζει τους μεγάλους και παίρνει αστέρι αξίας 70 εκατ. ευρώ

Πρώτη σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι!

08.05.2024 | 15:07

Η Άστον Βίλα αναδύεται και είναι η νέα δύναμη του αγγλικού ποδοσφαίρου! Οι επενδύσεις της διοίκησης, το πλάνο και η πίστη σε αυτό έφεραν αποτελέσματα. Με «καπετάνιο» τον πολύπειρο Ουνάι Έμερι, οι «Χωριάτες» ολοκληρώνουν μια μαγική σεζόν, η οποία τους φέρνει στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και παράλληλα κοντά στη φετινή τους ευρωπαϊκή καταξίωση.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το καλοκαίρι που πλησιάζει δημιουργεί αυτομάτως νέες συνθήκες στο Μπέρμιγχαμ. Μοιραία οι απαιτήσεις ανεβαίνουν και η Άστον Βίλα καλείται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Πρέπει να παρουσιαστεί κατάλληλα και να είναι έτοιμη για την πρόκληση της επόμενης σεζόν. Η διοίκηση της βρετανικής ομάδας ετοιμάζεται για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει όλα τα θέλω του προπονητή της προκειμένου η Βίλα να γίνει ακόμη πιο ισχυρή.

Διάβασε επίσης: Ντέκο και Τσάβι ονειρεύονται το ιδανικό 6αρι για την Μπαρτσελόνα

Κλείνει τον Ολίσε της Κρίσταλ Πάλας η Άστον Βίλα

Το ρεπορτάζ των Βρετανών αποκαλύπτει τον πρώτο μεγάλο στόχο της Βίλα! Το Football Transfers αναφέρεται στο όνομα του μεσοεπιθετικού της Κρίσταλ Πάλας, Μάικλ Ολίσε. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο στόχαστρο ουκ ολίγων ομάδων του Νησιού. Ανάμεσά τους η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Άστον Βίλα ετοιμάζεται για τη πρώτη της μεταγραφική βόμβα προσφέροντας στην Πάλας το ποσό που αξιώνει για την πώληση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή της. Περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ. Κερδίζει τους πάντες στον ανταγωνισμό και προσθέτει στη φαρέτρα της έναν εξαιρετικό παίκτη. O 22χρονος σε 17 αγώνες στη φετινή Premier League μετρά εννέα τέρματα και τέσσερις ασίστ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version