Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι: Δική της η ταλεντάρα made in Brazil!
Τσέλσι

Τσέλσι: Δική της η ταλεντάρα made in Brazil!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι κλείδωσε τη μεταγραφή του Εστεβάο Γουίλιαν.

08.05.2024 | 23:10

Οι πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο δείχνουν ότι η Τσέλσι έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Γουίλιαν Εστεβάο, κατά κόσμον «Μεσίνιο»! Ο παίκτης δηλαδή που ακουγόταν έντονα για την Μπαρτσελόνα, αλλά εκείνη εν τέλει αποσύρθηκε από τη διεκδίκησή του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αναφέρεται ότι η αρχική προσφορά ακόμα δεν έχει σταλεί, αλλά αναμένεται να ανέρχεται περίπου στα 32 εκατομμύρια ευρώ συν προσθήκες, ενώ θα ακολουθήσουν συζητήσεις με την Παλμέιρας. Σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες, η πρόθεση της Τσέλσι είναι να προσφέρει περίπου 32 εκατ. ευρώ συν προσθήκες υπέρ της αξίας της ρήτρας αποδέσμευσης (55 εκατομμύρια ευρώ).

Η αρχική πρόταση θα μπορούσε να είναι 32 εκατομμύρια ευρώ συν 25 εκατομμύρια ευρώ σε προσθήκες, βασισμένες στις επιδόσεις του Εστεβάο. Ο «Μεσίνιο» θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο που έχει βγάλει η Βραζιλία. Μετά τον Έντρικ, η Παλμέιρας αυγατίζει νέο αίμα και ο Άμπελ Φερέιρα μπορεί να αρχίσει να ανησυχεί. Με την έννοια ότι ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θέλει με τίποτα να δει τον ταλαντούχο δεξιό εξτρέμ του να αποχωρεί, τουλάχιστον πριν ενηλικιωθεί.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version