Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Η Μπαρτσελόνα έδεσε Κουμπαρσί με ρήτρα… αστρονομική (pic)
Μπαρτσελόνα

Επίσημο: Η Μπαρτσελόνα έδεσε Κουμπαρσί με ρήτρα… αστρονομική (pic)

Ο Πάου Κουμπαρσί έβαλε την υπογραφή του στο πρώτο του (στην ουσία) επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

09.05.2024 | 15:17

Η Μπαρτσελόνα έκανε το σωστό και επέκτεινε τη συνεργασία της με τον παίκτη – έκπληξη της φετινής της σεζόν. Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης την ανανέωση του συμβολαίου του 17χρονου κεντρικού αμυντικού της, Πάου Κουμπαρσί. Ο νεαρός έβαλε την υπογραφή του σε νέα σύμβαση, η οποία τον διατηρεί στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Διοίκηση και παίκτης… έδωσαν τα χέρια υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Ο μικρός είδε τις οικονομικές του απολαβές να εκτοξεύονται. Η Μπαρτσελόνα από πλευράς της πέτυχε το τέλειο deal. Οι όροι της συμφωνίας τη θέλουν ως την απόλυτη κυρίαρχο στα δικαιώματα του παίκτη.

Η επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του Κουμπαρσί

Βασικό κομμάτι της συμφωνίας, η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη. Αυτή ορίστηκε από την Μπαρτσελόνα στο εκκωφαντικό ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα νούμερο που μοιάζει απλησίαστο! Ο Κουμπαρσί μπήκε στη ζωή μας και περισσότερο στη ζωή της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα στα τέλη του Γενάρη. Ο Τσάβι εμπιστεύτηκε τον νεαρό και του έδωσε χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα.

Ο Κουμπαρσί άρπαξε την ευκαιρία από τα… μαλλιά και γρήγορα με εκπληκτικές εμφανίσεις κατάφερε να καθιερωθεί στα πλάνα του προπονητή του και να αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από το κοινό. Ο 17χρονος έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία από τις ακαδημίες της Masia, «κούμπωσε ιδανικά στην πρώτη ομάδα. Σήμερα υπολογίζεται ως βασικός στόπερ, ως το ταίρι του Ρόναλντ Αραούχο στο κέντρο της άμυνας. Αποτελεί ένα από τα ακριβότερα περιουσιακά στοιχεία της Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version