Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουντογκάν: «Έπαιξα για τον Κλοπ αλλά με τον Πεπ έμαθα τι σημαίνει ποδόσφαιρο»!
Μπαρτσελόνα

Γκουντογκάν: «Έπαιξα για τον Κλοπ αλλά με τον Πεπ έμαθα τι σημαίνει ποδόσφαιρο»!

Ο Γκουντογκάν προχώρησε σε δηλώσεις και έδειξε ξεκάθαρη προτίμηση στον Πεπ Γκουαρντιόλα.

09.05.2024 | 22:44

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη θέση του. Τώρα αγωνίζεται για την Μπαρτσελόνα, ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει περάσει και από τις Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι, όπου έπαιξε υπό τις οδηγίες τόσο του Γιούργκεν Κλοπ όσο και του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στη γερμανική ομάδα κατάφερε να… ανθίσει και με τον Κλοπ στον πάγκο έγινε ένα τρομερό ταλέντο, έχοντας κατακτήσει και την Bundesliga και το Κύπελλο, ενώ μπόρεσε να φτάσει και μέχρι τον τελικό του UEFA Champions League. Το 2016 αποχώρησε για τη Γερμανία και υπέγραψε στη Μάντσεστερ Σίτι. Εκεί, μεταμορφώθηκε σε έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και για αρκετά χρόνια έφτιαξε ένα τρομερό δίδυμο μαζί με τον Κέβιν Ντε Μπρούινε.

Ο Γκουντογκάν είπε μόνο τα καλύτερα για τον Πεπ

Μιλώντας στο «ESPN», ο Γκουντογκάν αναφέρθηκε στη σημασία που έχει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην καριέρα του και σε όλα όσα έμαθε όσο αγωνιζόταν για την ομάδα του. «Επτά χρόνια πριν έρθω στη Μάντσεστερ Σίτι, σκεφτόμουν: “Ξέρω ποδόσφαιρο”. Τώρα, που στέκομαι εδώ μετά από επτά χρόνια στη σχολή του Πεπ, μάλλον θα έλεγα ότι δεν ήξερα τίποτα για το ποδόσφαιρο πριν».

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Γκουντογκάν έγινε… συνώνυμο της επιτυχίας, κατακτώντας πέντε τίτλους Premier League, τέσσερα League Cup και δύο Κύπελλα FA. Ωστόσο, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο κατάφερε να πανηγυρίσει και την κατάκτηση του UEFA Champions League, με τους «Πολίτες» να επικρατούν πέρσι στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στην Ίντερ.

Διαβάστε επίσης: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε… βρώμα για Γκουαρντιόλα και Μπάγερν!

Η πορεία του Γκουντογκάν από ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο σε έναν από τους καλύτερους παίκτες υπογραμμίζει τη σημασία που έχουν οι προπονητές στους παίκτες, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να φαίνεται πως είχε ξεχωριστεί θέση στην καριέρα του 33χρονου.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version