Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Κλείδωσε» η πρώτη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα – Συνταγή Λαπόρτα χωρίς να ξοδευτεί ευρώ
Μπαρτσελόνα

«Κλείδωσε» η πρώτη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα – Συνταγή Λαπόρτα χωρίς να ξοδευτεί ευρώ

Η Μπαρτσελόνα έχει κλείσει ήδη την πρώτη της καλοκαιρινή προσθήκη!

09.05.2024 | 10:58

Μοιάζει δύσκολο να δούμε αυτό το καλοκαίρι την Μπαρτσελόνα να αλλάζει πολιτική στα μεταγραφικά της. Οι «μπλαουγκράνα» θα ήθελαν ιδανικά να βγουν στην αγορά και να αποκτήσουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί όμως δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι τέτοιο. Θα συμβιβαστούν με τον πενιχρό… κουμπαρά που έχουν και θα προσπαθήσουν να βρουν έξυπνες λύσεις για το ρόστερ του Τσάβι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία σκανάρουν την αγορά. Προτεραιότητα για τους «μπλαουγκράνα» είναι η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Πιο συγκεκριμένα η θέση «6» εκεί που διαπιστώθηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Καθημερινά τα διεθνή ρεπορτάζ «στέλνουν» σπουδαίους ποδοσφαιριστές στη Βαρκελώνη. Τα περισσότερα εξ αυτών μοιάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Διάβασε επίσης: Ντέκο και Τσάβι ονειρεύονται το ιδανικό 6αρι για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα αποκτά ως ελεύθερο τον Γκουίντο Ροντρίγκεζ

Η Mundo Deportivo αποκαλύπτει σήμερα το πλάνο της Μπαρτσελόνα για τη θέση του αμυντικού χαφ. Η αρχή για τους Καταλανούς θα γίνει με την απόκτηση του έμπειρου χαφ, Γκουίντο Ροντρίγκεζ. Ο Αργεντινός αναμένεται να μετακομίσει στη Βαρκελώνη στις αρχές του καλοκαιριού και να ενταχθεί στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα παίρνοντας τη θέση του Οριόλ Ρομέου.

Ο 30χρονος θα είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Μπαρτσελόνα. Αποχωρεί από τη Ρεάλ Μπέτις ολοκληρώνοντας τη σύμβασή του και εντάσσεται στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα ως ελεύθερος. Χωρίς δηλαδή να κοστίσει το παραμικρό στα ταμεία των «μπλαουγκράνα». Από εκεί και πέρα οι Καταλανοί θα έχουν άπλετο χρόνο να κυνηγήσουν την υπέρβαση στα χαφ. Να βρουν τον παίκτη που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Τσάβι. Αν δεν τα καταφέρουν θα αρκεστούν στους υπάρχοντες και στον Ροντρίγκεζ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version