Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μια ομάδα στο μυαλό του Φλόριαν Βιρτζ μετά τη Λεβερκούζεν!
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Μια ομάδα στο μυαλό του Φλόριαν Βιρτζ μετά τη Λεβερκούζεν!

Όλοι οι μεγάλοι της Ευρώπης... σφάζονται για τον Φλόριαν Βιρτζ! Ο Γερμανός όμως έχει μάτια μόνο για μία!

09.05.2024 | 11:25

Το μυαλό της Μπάγερ Λεβερκούζεν εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι αυτός που διευθύνει τις «Ασπιρίνες» από τον πάγκο και ο Φλόριαν Βιρτζ αυτός που την οδηγεί στην απόλυτη επιτυχία. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Πάνω σε αυτόν στηρίζεται η Λεβερκούζεν και κατ’ επέκταση το γερμανικό ποδόσφαιρο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τους τελευταίους μήνες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία περί αποχώρησης του Βιρτζ το καλοκαίρι από το Μπάι Αρένα. Η Λεβερκούζεν όμως μετά τον Τσάμπι Αλόνσο… κλείδωσε και τον παιχταρά της! Ο 21χρονος θα συνεχίσει τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμη στην αγαπημένη του ομάδα. Θα παίξει μαζί της την επόμενη σεζόν στο Champions League και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για να φέρει κι άλλες μεγάλες επιτυχίες στον σύλλογο.

Διάβασε επίσης: Ο Αλόνσο… μίλησε – Η Λεβερκούζεν φουλάρει για το αστέρι της Χιρόνα!

Το κομβικό σημείο στην καριέρα του Γερμανού θα είναι το καλοκαίρι του 2025. Τότε σύμφωνα με τη Bild ο Βιρτζ θα πάρει την απόφαση να αποχωρήσει και να μεταπηδήσει στο επόμενο επίπεδο. Να βρεθεί σε ομάδα που κάθε χρόνο διεκδικεί σταθερά όλα τα διαθέσιμα τρόπαια και βρίσκεται διαχρονικά στην ελίτ του αθλήματος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει και θα έχει τον πρώτο λόγο για Βιρτζ

Οι συμπατριώτες του αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που φιγουράρει πρώτη – και καλύτερη – στο μυαλό του Βιρτζ. Μετά τη Λεβερκούζεν η «Βασίλισσα» για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Οι Μαδριλένοι με τη σειρά τους ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βιρτζ. Τον έχουν σταθερά στα υπόψιν τους όμως για την ώρα δεν κάνουν κάποια κίνηση. Περιμένουν με τη σειρά τους το μέλλον!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version