Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O μάγος Όντεγκααρντ… έσπασε τους αστραγάλους του Άμραμπατ (vid)
Video Hμέρας

O μάγος Όντεγκααρντ… έσπασε τους αστραγάλους του Άμραμπατ (vid)

Φήμες λένε πως ο Σοφιάν Άμραμπατ ακόμη ψάχνει τον Μάρτιν Όντεγκααρντ!

14.05.2024 | 12:18

H Άρσεναλ πήρε αυτό που ήθελε στο Ολντ Τράφορντ και στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή. Επικράτησε με 1-0 των «Κόκκινων Διαβόλων» και συνεχίζει να ελπίζει σε στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι που θα της δώσει προβάδισμα τίτλου.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ήρωας για τους «Κανονιέρηδες» ο Λεάντρο Τροσάρ με τον Βέλγο να δίνει τη λύση για την Άρσεναλ σε ένα ακόμη παιχνίδι. Καθοριστικός ο σκόρερ της αναμέτρησης αλλά τα φλας έπεσαν ξανά πάνω στον χαρισματικό αρχηγό της Άρσεναλ, Μάρτιν Όντεγκααρντ. Ο Νορβηγός είναι ο παίκτης που δίνει το κάτι παραπάνω στη λονδρέζικη ομάδα. Αυτός που με μια του ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για κάτι καλό σε κάθε παιχνίδι.

Διάβασε επίσης: Περισσότερο καιρό στο ρετιρέ η Λίβερπουλ, αλλά… ζαλίστηκε!

Ο «Όντε» σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν χάρμα οφθαλμών! Μοίρασε εξαιρετικά το παιχνίδι και με τις ενέργειές του έδειξε την κλάση του. Ενέργειες όπως αυτή… πάνω στον άτυχο Σοφιάν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός μέσος της Γιουνάιτεντ πήγε να μαρκάρει τον αντίπαλό του όμως για κακή του τύχη έπεσε πάνω σε… παγίδα. Μια εκπληκτική προσποίηση από τον ηγέτη της Άρσεναλ και ένα μαεστρικό άδειασμα στον Άμραμπατ! Ένα από τα στιγμιότυπα του ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ!

Δείτε την «σακούλα» του Όντεγκααρντ στον Άμραμπατ

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version