Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έλληνας tiktoker «έβαλε» Μέσι και Κριστιάνο να παίξουν κιθάρα τραγούδι του Νταλάρα (vid)
Video Hμέρας

Έλληνας tiktoker «έβαλε» Μέσι και Κριστιάνο να παίξουν κιθάρα τραγούδι του Νταλάρα (vid)

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο άφησαν για λίγο τη μπάλα και έπιασαν την κιθάρα παίζοντας γνωστό τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα.

15.10.2024 | 10:02

Ένα μικρό έπος! Η τεχνητή νοημοσύνη καθημερινά… εισβάλλει όλο και περισσότερο στη ζωή μας. Ουδείς γνωρίζει αν στο φινάλε αυτή «εισβολή» θα φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα. Πάντως με τη βοήθεια του AI αρκετοί φτιάχνουν μικρά θαύματα. Όπως το παρακάτω. Πριν από λίγες ημέρες το ισπανικό δημοσιογραφικό δίκτυο, «El Chirinquito» με αρκετή δόση χιούμορ δημιούργησε ένα βίντεο στο επίσημο TikTok του καναλιού με πρωταγωνιστές τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, οι δύο σούπερ σταρς του ποδοσφαίρου βρέθηκε πλάι πλάι έχοντας από μια κιθάρα ο καθένας και έπαιξαν γνωστό τραγούδι της Ισπανίας. Αυτό το «διαμαντάκι» όμως δεν θα γινόταν να περάσει έτσι στα… ψιλά από το ελληνικό ίντερνετ. Δεν θα γινόταν να μην βάλουμε και μεις σαν λαός τη δικιά μας βερσιόν. Έτσι ρίχνοντας μια ματιά στο ελληνικό TikTok βρήκαμε τους Μέσι και Κριστιάνο να παίζουν κιθάρα τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα. Για του λόγου το αληθές δείτε παρακάτω!

Μέσι και Κριστιάνο παίζουν στην κιθάρα τραγούδι του Νταλάρα

@soni.hy♬ πρωτότυπος ήχος – Γιώργος Χουβαρδάς

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version