ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Ποιος Χάρι Πότερ; Ο Χάρι Κέιν (vid)

To προσωπικό του σόου έδωσε στο "Κρέιβεν Κότατζ" ο Χάρι Κέιν, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην επιβλητική νίκη της Τότεναμ επί της Φούλαμ με 3-0 για το θεσμό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ποιος Χάρι Πότερ; Ο Χάρι Κέιν (vid)

Στο πλαίσιο τη φάσης των “16” του FA Cup η Τότεναμ φιλοξενήθηκε από τη Φούλαμ στο “Κρέιβεν Κότατζ”. Τα “σπιρούνια” διέλυσαν τη Φούλαμ με 3-0 πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους τη φετινή σεζόν με συνέπεια να προκριθούν στα προημιτελικά του πιο ιστορικού ποδοσφαιρικού θεσμού.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από το πρώτο λεπτό φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Τότεναμ να προειδοποιεί στο 4ο λεπτό όταν μετά τη κεφαλιά πάσα του Άλι ο Έρικσεν πλάσαρε συρτά αλλά ο Μπετινέλι απομάκρυνε σε κόρνερ τον κίνδυνο.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ντέλε Άλι βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και επιχείρησε το συρτό σουτ το οποίο πέρασε λίγο άουτ. kane

Τα “σπιρούνια” εκμεταλλεύτηκαν στην υπεροχή τους στο 16ο λεπτό με τον Έρικσεν μετά το γρήγορο πλάγιο του Τριπιέρ να γυρίσει για τον Κέιν, ο οποίος με δύσκολη προβολή άνοιξε το σκορ.

Οι “κότατζερς” πραγματοποιούσαν παιδαριώδη αμυντικά λάθη απόρροια και της ασφυκτικής πίεσης που ασκούσαν οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποκετίνο. Παρ΄όλα αυτά, οι κακές τελικές επιλογές είτε από τον Κέιν είτε από τον Έρικσεν στερούσαν ένα δεύτερο γκολ στους φιλοξενούμενους.

Η Φούλαμ, η οποία σπάνια έβγαινε από το καβούκι της απείλησε την εστία του Βορμ μετά από μία τραγική λάθος πάσα του τελευταίου, την οποία διόρθωσε ο ίδιος αποκρούοντας το πλασέ του Αιτέ. Σε κάθε περίπτωση οι “πετεινοί κυκλοφορούσαν εξαιρετικά τη μπάλα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου παίζοντας ορθολογικό ποδόσφαιρο που προβλημάτιζε έντονα τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο 45 λεπτο αν και η Φούλαμ προσπάθησε να φτάσει κοντά στην αντίπαλη περιοχή αδυνατούσε να τα καταφέρει λόγω της έλλειψης ποιότητάς της. Έτσι, μόλις στο 51ο λεπτό ο Έρικσεν δημιούργησε ξανά για τον Κέιν και ο Άγγλος με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του.

Ο Ντέλε Άλι συνεργαζόταν με κλειστά μάτια με τον Άγγλο αλλά ο 23χρονος στράικερ δεν μπόρεσε στο 70 λεπτό να κρεμάσει τον τερματοφύλακα. Η Φούλαμ μπόρεσε να απειλήσει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι στο 71΄με τον Μακντόναλντ μετά από εκτέλεση κόρνερ να πιάνει τη κεφαλιά αλλά αυτή να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. totenham

Ήταν θέμα χρόνου ο Χάρι Κέιν να πραγματοποιήσει το πρώτο του χατ τρικ στο FA Cup και αυτό συνέβη στο 73ο λεπτό με τον Άλι να τον τροφοδοτεί κάθετα και τον ίδιο να πλασάρει άψογα για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ