ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Δεν της φτάνει μόνο το πρωτάθλημα

H Τσέλσι βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο νταμπλ μετά και την νίκη-πρόκριση επί της Τότεναμ με 4-2.

Δεν της φτάνει μόνο το πρωτάθλημα

Στο πλαίσιο των ημιτελικών του Fa Cup Τσέλσι και Τότεναμ κονταροχτυπήθηκαν στο “Γουέμπλεϊ”. Οι “μπλε” του Αντόνιο Κόντε επέλεξαν ένα παθητικό ρόλο για 70 λεπτά με αποτέλεσμα να τιμωρήσουν την δραστήρια μεν αλλά ανούσια δε Τότεναμ παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό μετά τη νίκη με 4-2. Στον τελικό του “Γουέμπλεϊ” θα περιμένουν το νικητή του έτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Τσέλσι μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να ανοίξει από νωρίς το σκορ χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γουίλιαν.

Τα “σπιρούνια” χρειάστηκαν ένα δεκάλεπτο για να ξεπεράσουν το σοκ αλλά τα κατάφεραν στο 17ο λεπτό με τον Έρικσεν να σεντράρει και τον Χάρι Κέιν με απίθανη κεφαλιά ψαράκι να ισοφαρίζει σε 1-1. Μετά την επίτευξη του συγκεκριμένου τέρματος οι “μπλε” οπισθοχώρησαν στο δικό τους αμυντικό μισό με τους “πετεινούς” να επιχειρούν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ.

Το σύνολο του Αντόνιο Κόντε αδυνατούσε να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του αλλά και η Τότεναμ δε δημιουργούσε κινδύνους από τις πτέρυγες είτε με το Σον είτε με τον Άλι. Έτσι, στο 43ο λεπτό σε μία κόντρα επίθεση της Τσέλσι, ο Σον προέβη σε ένα απρόσεχτο μαρκάρισμα πάνω στον Μόουζες με αποτέλεσμα ο Άτκινσον να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γουίλιαν, ο οποίος κόντρα στη ροή του παιχνιδιού σκόραρε το τέταρτο του γκολ στη διοργάνωση δίνοντας ξανά το προβάδισμα στους “μπλε”.

Ωστόσο, η Τότεναμ βρήκε την απάντηση με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου καθώς στο 52 ο Έρικσεν με μία σέντρα μισό γκολ τροφοδότησε τον Άλι, ο οποίος με τελείωμα στη κίνηση ισοφάρισε σε 2-2.

Όσο κυλούσε η αναμέτρηση τόσο περισσότερο η Τσέλσι κλεινόταν στα καρέ της χωρίς όμως να απειλείται ιδιαίτερα. Έτσι, κατάφερε για μία ακόμη φορά στη μοναδική φάση που βρέθηκε στο αντίπαλο μισό να πάρει το προβάδισμα. Ειδικότερα, οι “μπλε” κέρδισαν ένα κόρνερ για να κερδίσει ο νεοεισελθόντας Αζάρ τη δεύτερη μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα συρτό σουτ στη γωνία του Γιορίς να γράψει το 3-2.

Οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ κατάφεραν να χτίσουν πάνω σε αυτό το γκολ και στο 82ο λεπτό κλείδωσαν την πρόκριση στον τελικό του θεσμού χάρη σε ένα “κεραυνό” του Μάτιτς που κατέληξε στο “παραθυράκι” του Γιορίς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ