ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Ικάρντι παρόντος πάσα αρχή παυσάτω (vid)

Η Ρόμα αντίκρισε τα δοκάρια και τον Μάουρο Ικάρντι να της στερούν τη νίκη, καθώς οι "τζιαλορόσι" ηττήθηκαν εντός έδρας από την Ίντερ με 3-1.

Ικάρντι παρόντος πάσα αρχή παυσάτω (vid)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A η Ρόμα υποδέχτηκε στο “Ολίμπικο” την Ίντερ. Οι “τζιαλορόσι” ήταν ανώτεροι για μία ώρα παιχνιδιού βραχυκυκλώνοντας την Ίντερ αλλά οι “νερατζούρι” ήταν αυτοί που κέρδισαν τελικά τους 3 βαθμούς επικρατώντας εκτός έδρας με 3-1. Με αυτόν τον τρόπο διπλασίασαν τις νίκες τους σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ίντερ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Ικάρντι μετά από μία φάση διαρκείας να μην μπορεί προ κενής εστίας να ανοίξει το σκορ. Η Ρόμα απάντησε στο 14ο λεπτό με τον Κολάροφ να εξαπολύει ένα “κεραυνό” αλλά να αντικρίζει τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, όμως, οι “τζιαλορόσι” τιμώρησαν τους “νερατζούρι” με τον Ναϊνγκολάν να σεντράρει κάθετα για τον Τζέκο και τον Βόσνιο να στοπάρει υπέροχα τη μπάλα προτού νικήσει τον Χαντάνοβιτς για το 1-0.

Αυτό το γκολ έδωσε στην Ίντερ την κατοχή της μπάλας, η οποία, όμως, ήταν μονοδιάστατη καθώς επιχειρούσε να επιτεθεί μόνο από τη δεξιά πτέρυγα χωρίς επιτυχία. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπιζαν δυσκολίες ανάπτυξης με τον Βεσίνο και τον Γκαλιαρντίνι να μην μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το ρόλο.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, προσπαθούσαν να το εκμεταλλευτούν αυτό με την πίεση ψηλά και έφτασαν κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ με το συρτό σουτ του Ναϊνγκολάν στο 39ο λεπτό να σταματάει στη ρίζα του δεξιού οριζόντιου δοκαριού.

Πριν το κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου η Ίντερ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με το δυνατό σουτ του Ικάρντι από πλάγια θέση να απομακρύνει σε κόρνερ ο Άλισον.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τη Ρόμα να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να σημαδεύει για τρίτη φορά το δοκάρι με το μακρινό σουτ του Περότι.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όμως, και παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έμοιαζε να μην έχει ιδέες έφτασε στην ισοφάριση. Ειδικότερα, ο Καντρέβα με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Ικάρντι ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Αυτό το γκολ ήρθε ως σφαλιάρα για τους “τζιαλορόσι”, οι οποίοι δεν μπόρεσαν ποτέ να συνέλθουν. Έτσι, στο 76ο λεπτό ολοκληρώθηκε η ανατροπή για τους “νερατζούρι” με τον Πέρισιτς να γυρίζει για τον Ικάρντι και τον τελευταίο να πραγματοποιεί το 2-1.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους έβαλε ο Βεσίνο στο 87ο λεπτό με κοντινό πλασέ μετά από το γύρισμα του Πέρισιτς σε μία υποδειγματική αντεπίθεση των “νερατζούρι”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ