ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Όλοι παρα-Μιλαν με Ανέστη

Η ΑΕΚ είχε σε καταπληκτική μέρα τον Γιάννη Ανέστη και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στην Μίλαν μέσα στον "Σαν Σίρο".

Όλοι παρα-Μιλαν με Ανέστη

Το ματς ξεκίνησε με την ΑΕΚ να δείχνει διάθεση να πάει συντηρητικά χωρίς ωστόσο να θέλει να “καταστρέψει” το παιχνίδι της Μίλαν.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έδειχναν αρκετά μονότονοι προσπαθώντας διαρκώς με γεμίσματα να φτάσουν στο γκολ.

Κάπως έτσι εξελίχτηκαν τα πρώτα είκοσι λεπτά και με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού σημειώθηκε η σημαντικότερη φάση για λογαριασμό της “Ένωσης”.

Ο Αντρέ Σιμόες εκμεταλλεύτηκε το παιδικό λάθος του Μουσάσιο, έκανε το γύρισμα αλλά η μπάλα βρήκε στο πόδι του Ντοναρούμα και πέρασε παράλληλα από το δοκάρι.

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που απείλησε ξανά στο 41ο λεπτό όταν ο Ντοναρούμa έδιωξε εντυπωσιακά το γύρισμα του Τζανετόπουλου μετά την εκτέλεση κόρνερ του Λάζαρου.

Τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου η Μίλαν έβγαλε αντίδραση και άσκησε ασφυκτική πίεση στην άμυνα του Ανέστη. Ο Σίλβα μπήκε ωραία στην περιοχή και από το πέναλτι έκανε το σουτ αλλά ο Σιμόες με σωτήριο τάκλιν αποσόβησε τον κίνδυνο.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 52ο λεπτό και αυτή ήταν και πάλι για λογαριασμό της ΑΕΚ όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Λόπεζ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ.

Η απάντηση των “ροσονέρι” ήρθε λίγο αργότερα με τον Λοκατέλι να πιάνει ένα πολύ δυνατό σουτ και τον Ανέστη να διώχνει σε κόρνερ με τις γροθιές. Οι Μιλανέζοι συνέχισαν την πίεση τους και έχασαν διπλή μεγάλη ευκαιρία.

Ο Τσαλχάνογλου έπιασε το σουτ από το ημικύκλιο, ο Ανέστης έδιωξε αλλά η μπάλα έφτασε στον Σίλβα που έκανε το πλασέ αλλά ο Τζανετόπουλος του πήρε… τη μπουκιά από το στόμα. Οι γηπεδούχοι είχαν νέα τεράστια ευκαιρία αλλά ο Ανέστης είπε “όχι” σε τετ α τετ του Κρουτόνε.

Οι παίκτες του Χιμένεθ αφού άντεξαν την πίεση κατάφεραν να κρατήσουν λίγο τη μπάλα στα πόδια τους “ροκανίζοντας” έτσι το χρόνο. Στο 85ο λεπτό ο Μακασέτας εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση αλλά ο Ντοναρούμα ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 89ο λεπτό οι παίκτες του Μοντέλα κέρδισαν φάουλ κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ και παρά την πολύ καλή εκτέλεση του Τσαλχάνογλου ο Ανέστης κράτησε και πάλι όρθια την ομάδα του.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της η ΑΕΚ πήρε ένα πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια της να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Η Βαθμολογία του ομίλου.

Μίλαν 7

ΑΕΚ 5

Ριέκα 3

Αούστρια Βιένης 1

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ