Άδοξο τέλος για Εβρά σε Μαρσέιγ! | Sportsking.gr

Άδοξο τέλος για Εβρά σε Μαρσέιγ!

H UEFA απέκλεισε τον Πατρίς Εβρά από κάθε ευρωπαϊκό ματς για τους επόμενους επτά μήνες με την Μαρσέιγ να τερματίζει πρόωρα την συνεργασία τους.

Παρελθόν από την Μαρσέιγ αποτελεί ο Πατρίς Εβρά, μετά την βαριά τιμωρία που του επέβαλε η UEFA για την κλωτσιά σε οπαδό της ομάδας του.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία απαγόρεψε από τον έμπειρο αμυντικό να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση για τους επόμενους επτά μήνες.

Αυτή ήταν και η αφορμή για την γαλλική ομάδα, ώστε να τελειώσει πρόωρα την συνεργασία της με τον 36χρονο ποδοσφαιριστή πολύ πριν τελειώσει η τρέχουσα σεζόν, όπως και είχαν συμφωνήσει εκ των προτέρων.

Οι Μασσαλοί με αυτό τον τρόπο θέλησαν να δείξουν πως δεν έχουν ουδεμία πρόθεση να καλύψουν τον -πρώην- αμυντικό τους, ώστε η UEFA να καταλάβει πως η εν λόγω ενέργεια ήταν μία ενέργεια του αθλητή και δεν είχε απολύτως καμία σχέση με τον σύλλογο που σε άλλη περίπτωση θα κινδύνευε και αυτός με βαριά τιμωρία.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.