Γκατούζο:  «Μερικοί παίκτες θέλουν σφαλιάρες» | Sportsking.gr

Γκατούζο: «Μερικοί παίκτες θέλουν σφαλιάρες»

Ξέσπασε γι' ακόμη μία φορά ο Τζενάρο Γκατούζο με τον τεχνικό της Μίλαν να έχει πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών του.

Ο Τζενάρο Γκατούζο από τότε που ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της Μίλαν προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη. Σε μία σειρά. Για την ώρα δεν έχει καταφέρει κάτι τρομερό. Το αντίθετο μάλιστα, μιας και οι Ροσονέρι στο τελευταίο τους εκτός έδρας ματς έχασαν με σκορ 3-0 από την Ελλάς Βερόνα για τη Serie A.

Αυτό έφερε το «μάντρωμα» από τον «Ρίνο», ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια της ιταλικής ομάδας που μπορεί στις προπονήσεις τα δίνουν όλα, αλλά στους αγώνες δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό το λόγο και θα ήθελε μερικούς να τους ξεκινήσει στα χαστούκια.

«Δεν ξέρω τι χρειάζονται μερικοί ποδοσφαιριστές μας για να παίξουν πιο καλά. Μερικοί θέλουν ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη και άλλοι θέλουν πολλά χαστούκια. Ωστόσο, αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις δεν αρκεί. Πρέπει να τα δίνουμε όλα και στους αγώνες.

Μετά την ήττα κόντρα στη Βερόνα κατάλαβα πως μερικοί ποδοσφαιριστές έχουν πρόβλημα νοοτροπίας και όχι φυσικής κατάστασης. Μετά από αυτό το παιχνίδι γράφτηκαν πολλά. Τα περισσότερα ήταν λάθος. Ακούστηκε πως εγώ θέλω να παραιτηθώ. Κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.