«Σκοτώνει» άμεσα τον Τσαν η Λίβερπουλ για χάρη του Γκορέτσκα | Sportsking.gr

«Σκοτώνει» άμεσα τον Τσαν η Λίβερπουλ για χάρη του Γκορέτσκα

Μέρες στη Λίβερπουλ, φαίνεται, πως μετράει ο Εμρέ Τσαν, ο οποίος θα πουληθεί στη Γιουβέντους για χάρη του Λέον Γκορέτσκα.

Στη Λίβερπουλ φαίνεται πως είναι έτοιμοι να ζήσουν έναν καυτό Ιανουάριο.

Λίγες μέρες πριν φύγει το 2017 και μπει το 2018 όλοι στις τάξεις της αγγλικής ομάδας ψάχνουν τρόπους για το πως θα ενισχυθεί η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι του Χειμώνα.

Ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ εδώ και αρκετούς μήνες έχει στη μεταγραφική λίστα του τον Λέον Γκορέτσκα. Το μεγάλο ταλέντο της Σάλκε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων με τους «Βασιλικούς μπλε» να κινδυνεύουν να τον χάσουν τσάμπα το επόμενο καλοκαίρι αν δεν τον πουλήσουν άμεσα.

Το συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή με τη γερμανική ομάδα εκπνέει σε έξι μήνες και δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τη μεριά του για να το ανανεώσει.

Από την άλλη κάτι ανάλογο συμβαίνει με τη Λίβερπουλ και τον Εμρέ Τσαν με τον Γερμανό χαφ να έχει επαφές με τη Γιουβέντους. Έτσι, όπως αναφέρει η «Bild» και η «Tuttosport» οι «reds» θα τον πουλήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, ώστε να μην τον χάσουν τσάμπα.

Από εκεί και πέρα θα κινηθούν άμεσα για την αγορά του Γκορέτσκα, με αποτέλεσμα να αναπληρώσουν άμεσα το κενό του Τσαν, ο οποίος αναμένεται να πουληθεί κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ στους πρωταθλητές Ιταλίας.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.