ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Την Πον(τ)ε(ν)σε και πάει ομίλους (vid)

Η Μπέρνλι ήταν καλύτερη, είχε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες, όμως ο Ολυμπιακός άντεξε και έφυγε με την ισοπαλία (1-1) και την πρόκριση από την Αγγλία, σπάζοντας την «κατάρα».

Την Πον(τ)ε(ν)σε και πάει ομίλους (vid)

Μετά το 3-1 και το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ολυμπιακός απέναντι στους Άγγλους στο Γ. Καραϊσκάκης, κανένας δε περίμενε την αποψινή εικόνα των Πειραιωτών. Τα αμυντικά προβλήματα ήταν πολλά, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν τα πλήρωσαν, σκόραραν με τον Ποντένσε και με το τελικό 1-1 θα δώσουν το παρών στην αυριανή (31/8) κλήρωση των ομίλων του Europa League.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι νωθρά, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι που απείλησαν την εστία του Γιαννιώτη, όμως ο Βόουκς στο 30′ και ο Μπάρνς στο 43′ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Η καλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού χάθηκε στο 34′ με τον Ποντένσε, όταν το πρώτο σουτ βρήκε στα σώματα και στο δεύτερο ο Ίτον παραχώρησε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, με τον Βόουκς να σημαδεύει το δοκάρι στο 48′ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή του Γιαννιώτη. Στο 52′ ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε εξαιρετικά το δυνατό σουτ του ΜακΝιλ

Ενώ λοιπόν η Μπέρνλι σπαταλούσε τις ευκαιρίες τη μια μετά την άλλη, ο Ολυμπιακός κατάφερε να χτυπήσει στην κόντρα και με τον Ποντένσε. Συγκεκριμένα, στο 83′ ο Χασάν άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Χριστοδουλόπουλο, ο Λάζαρος βρήκε τον Φορτούνη που τροφοδότησε τον Πορτογάλο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ίτον. Η απάντηση της Μπέρνλι ήταν άμεση με τον Βίντρα να εκμεταλλεύεται το λάθος μεταξύ Γιαννιώτη και Μιράντα και να ισοφαρίζει στο 86′.

Από την ισοφάριση των Άγγλων και έπειτα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως ο Ολυμπιακός αμύνθηκε σωστά και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις των ομάδων

Μπέρνλι (Σον Ντίς): Ίτον, Μπάρντσλεϊ, Μι, Λόνγκ, Τέϊλορ, ΜακΝιλ (75′ Γούντ), Γουέστγουντ, Χέντρικ, Λένον (75′ Κόρκ), Βόουκς, Μπάρνς (65′ Βίντρα).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης (88′ Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε (94′ Σισέ), Γκερέρο (71′ Χασάν).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ