ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Χωρίς κόπο «τεσσάρα» οι Κανονιέρηδες (vid)

Οι «Κανονιέρηδες» παρουσιάστηκαν άκρως χαλαροί στο Έμιρειτς, ωστόσο το επίπεδο της Βόρσκλα ήταν τόσο χαμηλό με αποτέλεσμα να επικρατήσουν πιο εύκολα και από το τελικό 4-2.

Χωρίς κόπο «τεσσάρα» οι Κανονιέρηδες (vid)

Ο Ουνάι Έμερι προτίμησε να μην ανακατέψει ιδιαίτερα την τράπουλα, παίζοντας με βασικούς στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είχε ως συνέπεια, οι ελπίδες για έκπληξη να εξανεμιστούν και η Βόρσκλα αργά ή γρήγορα να παραδοθεί στις ορέξεις των σαφώς ποιοτικότερων Λονδρέζων. Η Άρσεναλ δεν ανέβασε ποτέ απόδοση, παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια σε μέτρια επίπεδα, εντούτοις επικράτησε με το ευρύ 4-2 ξεκινώντας με νίκη στην διοργάνωση.

Ομπαμεγιάνγκ (2), Γουέλμπεκ και Οζίλ παραβίασαν την εστία των Ουκρανών, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν απλώς στο τελευταίο μέρος βάζοντας το γκολ της τιμής, σε ένα παιχνίδι που παρά τα πέντε τέρματα θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Οι «Κανονιέρηδες» ξεκίνησαν νωθρά την αναμέτρηση, με τον Ουνάι Έμερι να αρκείται στην κατοχή της μπάλας, με τους Ουκρανούς να περιμένουν την ιδανική κόντρα. Αυτό δεν συνέβη επί της ουσίας ποτέ, αντιθέτως το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων προήλθε από ιδανική αντεπίθεση, με τον Ιβόμπι να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Ομπαμεγιάνκ, με τον Αφρικανό – λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα – να μην δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ κερδίζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Με το πρώτο ημίχρονο να κυλά… σβηστά στο 1-0, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμη πιο ανάλαφροι και χωρίς να περάσει χρόνος κατάφεραν και διπλασίασαν το σκορ στο 48′ με θύτη τον Ντάνι Γουέλμπεκ. Μιχιταριάν και Ιβόμπι συνεργάστηκαν άψογα, ο Αρμένιος βρήκε εξαιρετικά τον έμπειρο επιθετικό με τον τελευταίο να μην δυσκολεύεται να χριστεί σκόρερ.

Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά και πάλι του Ομπαμεγιάνγκ (56′) να δώσει αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του «κλειδώνοντας» και ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Στην λίστα των σκόρερς της Άρσεναλ γράφτηκε και το όνομα του Μεσούτ Οζίλ, με τον Γερμανό να βγαίνει στους διακριθέντες χωρίς καν να το καταλάβει, μιας και η παρουσία του στην αναμέτρηση ήταν άκρως υποτονική.

Το μόνο που κατάφεραν οι Ουκρανοί ήταν να μαζέψουν την ήττα χάρις στα δύο τέρματα στο τελευταίο μέρος του αγώνα. Ο Τσενσάκοφ στο 77′ και ο Σαρπάρ στην εκπνοή διαμόρφωσαν το τελικό 4-2, με την Βόρσκλα να φεύγει με άδειες αποσκευές από το Λονδίνο, περιμένοντας τα επόμενα παιχνίδια του ομίλου προκειμένου να κάνει… σεφτέ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ