ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι θέλει τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
Μπαρτσελόνα: Στοχεύει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της La Liga!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Τότε ανακοινώνει η Ρεάλ τον Μπαπέ!
Χοσέλου: Ένα βράδυ όλη η ζωή του!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)
Ατακάρα Λάτσιο για Μανδά: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι» (pic)
Ο Λένο προκαλεί ανοιχτά τη Σίτι: «Στόχος μου να τους σταματήσω!»
O Eλ Κααμπί έδειξε στον Κολό Μουανί πώς νικιέται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vids)
Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»
Άλλη μια σημαντική απουσία της Γιουνάιτεντ ενόψει Άρσεναλ!
Ντένις, ο τρομερός: Ο Μπέργκαμπ μεγαλώνει μαζί με τον θρύλο του! (vid)
Το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» η Λεβερκούζεν με 12 γκολ μετά το 90′ να της σώζουν το τομάρι!
Ένα πράγμα φοβάται ο Κλοπ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαλένθια

Πήρε τον «τελικό» και βλέπει πρόκριση η Βαλένθια (vid)

Η Βαλένθια, κατάφερε να κάμψει εύκολα την αντίσταση της Γιούνγκ Μπόις, επικράτησε με 3-1 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, προσδοκώντας νίκη της Γιουβέντους επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να μείνει εκεί.

Πήρε τον «τελικό» και βλέπει πρόκριση η Βαλένθια (vid)

Με τους Μίνα, Σολέρ και Ροντρίγκο να κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο, η σαφώς πιο αποφασισμένη Βαλένθια επικράτησε με 3-1 της Γιούνγκ Μπόις και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Πριν από τη σέντρα, άπαντες στα δυο στρατόπεδα γνώριζαν πως το παιχνίδι ήταν τελικός, καθώς όποια ομάδα έφτανε στη νίκη, θα ήταν αυτή που θα συνέχιζε να ελπίζει σε πρόκριση στους «16» του Champions League.

Η Βαλένθια μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να επιβάλλει τον ρυθμό της και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, διώχνοντας την πίεση από πάνω της. Στο 14′ δικαιώθηκε, με τον Σάντι Μίνα να ανοίγει το σκορ. Ο Ροντρίγκο έκανε ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά, γύρισε την κατάλληλη στιγμή εκπληκτικά στον Σολέρ, όμως ο Ισπανός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά όμως, η τύχη χαμογέλασε στις «νυχτερίδες», καθώς βρέθηκε συστημένη στα πόδια του Σάντι Μίνα, με τον 22χρονο να μη λαθεύει και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Μαρθελίνιο.

Το παιχνίδι είχε άγρια ομορφιά, καθώς η Γιούνγκ Μπόις βγήκε αμέσως στην επίθεση, καθώς οι Ελβετοί γνώριζαν πως μόνο με νίκη θα μπορούσαν να ελπίζουν σε κάτι παραπάνω στον όμιλο. Η πίεση τους καρποφόρησε και στο 37′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια! Ο Ασαλέ έπιασε δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στην εστία του Νέτο, φέρνοντας το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και ενώ τα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται και πάλι πάνω από το Μεστάγια, ο Σάντι Μίνα φρόντισε να τα διώξει! Στο 42′ ο Σολέρ έβγαλε τρομερή σέντρα πάρε-βάλε για τον Μίνα, με τον τελευταίο να βάζει την προβολή και να δίνει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, η Βαλένθια μπήκε και πάλι δυνατά, επιδιώκοντας να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Στο 55′ μάλιστα σκόραρε και πάλι με τον Σολέρ αυτή τη φορά! Ο Ροντρίγκο έδωσε στον Σολέρ, αυτός έφυγε ωραία από τα δεξιά, εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που του έδωσαν οι παίκτες της Γιούνγκ Μπόις και με ωραίο πλασέ έκανε το 3-1.

Μετά το 3-1, όλα έγιναν σαφώς ευκολότερα για τη Βαλένθια, καθώς το προβάδισμα των δυο τερμάτων έδινε αέρα στους γηπεδούχους. Στο 77′ η «μπουγάδα» καθάρισε καθώς ο Σανόγκο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, για χτύπημα πάνω στον Κοκλέν.

Το 3-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τη Βαλένθια να περνάει στη δεύτερη θέση, περιμένοντας το παιχνίδι της Γιουβέντους απέναντι στη Μάντσεστερ ελπίζοντας σε νίκη των «μπιανκονέρι» για να παραμείνει εκεί. Από την άλλη, με μόλις 1 βαθμό η Γιούνγκ Μπόις είπε ουσιαστικά αντίο στη διοργάνωση.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα καθώς και τα γκολ της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ